Wat hebben Arjan van Dijk, Hendrix Regie en Showproducties, Fraai Projecten en Live Legends gemeen?

Oosterhout is voedingsbodem voor succesvolle ondernemers in eventbranche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Very Merry Glossy magazine Oosterhout met twee vrouwen op de cover en pauwenveren

Op zoek naar inspiratie klikken we ons suf op het wereldwijde web en bladeren we ons gek in de plaatselijke bladen. In die laatste categorie viel ons een lokale glossy op met landelijke allure; Very Merry Glossy Oosterhout.

Afgelopen week kwam de 20/21-editie uit, geschreven door twee gepassioneerde onderneemsters* uit Oosterhout (Noord-Brabant). In deze editie is een hoofdrol weggelegd voor de cultuur- en evenementenbranche. Met in het bijzonder enkele vooraanstaande ondernemers die hun roots in dit Brabantse stadje hebben liggen.

We geven een dikke thumbs up voor de dames achter de glossy en de mooie verhalen van Arjan van Dijk (heeft hij nog toelichting nodig?), Sander Hendrix (Hendrix regie en showproducties), Gerben van Raak (Fraai Projecten) en Daan Oomen en Renske Wassenaar (Live Legends). De hightlights benoemen doet geen recht aan de volledige interviews, dus klik vooral op de links naar de PDF’s. Dit is leesvoer waar je graag een paar minuten de tijd voor neemt!

Arjan van Dijk (Arjan van Dijk Groep)

Eén van de belangrijkste grondleggers van de huidige evenementenbranche vertelt vol trots over het ontstaan van Arjan van Dijk Groep, de kracht van een goed concept en zijn huidige passies fotografie en tuinieren.

Lees hier het hele interview met Arjan van Dijk.

Sander Hendrix (Hendrix regie en Showproducties)

Deze bekende eventregisseur neemt je mee in de kunst van goede regie, het project ‘Behind The Scenes Awards’ wat tijdens corona is ontstaan en het ingrijpende jaar wat hij door het oplopen van een zeldzame hersenontsteking heeft gehad.

Lees hier het hele interview met Sander Hendrix.

Vraagtekens in bruine kleuren op vel papier

Gerben van Raak (Fraai Projecten)

Als eigenaar van een styling- en decoratiebedrijf vertelt hij vol trots over het onstaan van Fraai Projecten, zijn bijdrage aan de grootste top die ooit in Nederland is gehouden (Nucleair Security Summit) en de initiatieven die hij nu met collega’s uit de branche oppakt.

Lees hier het hele interview met Gerben van Raak.

Daan Oomen & Renske Wassenaar (Live Legends)

Als medewerkers bij Theater de Bussel hebben Daan en Renske elkaar leren kennen. In dit interview vertellen ze er meer over, evenals over hun bijzondere avonturen die ze als lichtontwerper en choreograaf hebben gemaakt tot hun huidige rol bij het in vijftig verschillende landen opererende Live Legends.

Lees hier het hele interview met Daan Oomen en Renske Wassenaar.

* Omdat we het initiatief van deze interviews zo waarderen, pluggen we graag even de bedrijven van deze Oosterhoutse ondernemers: Simone Slegers en Annemarieke Snelders. Simone Slegers heeft een ijssalon en volgt een opleiding FotoKunst op de kunstacedemie in Hoogstraten en Annemarieke heeft een bakkerij en is grafisch ontwerpster.

Beeld: Glossy Winkelcentrum Oosterhout