Nieuw hier?

Super gaaf dat je er bent!

Hola

Yeah, welkom. Leuk dat je er bent! Maar ‘waar ben je’, vraag je je misschien af. Wij zijn hét startpunt voor iedereen die events en festivals organiseert. Op ons platform kan je de volgende dingen vinden en doen:

Inspiratie

Wij zitten met onze neus bovenop de nieuwste ontwikkelingen en tofste toepassingen die voor jouw event interessant kunnen zijn. Op de homepage staan alle nieuwe artikelen en via ‘Inspiration’ in het menu kan je ook selecteren op een bepaalde categorie. Ga vooral grasduinen, want er is zoveel toffe content!

Company Guide

We are sharing the bright side of live. Daar horen ook de leukste adressen van locaties en leveranciers bij. Met veel partijen hebben wij zelf samengewerkt, zodat we onze eigen ervaringen met je delen. Geen ‘Wij van WC-Eend’, maar het echte verhaal. Daardoor weet jij perfect met welke partners jij het beste kunt samenwerken voor jouw volgende evenement! Klik op Company Guide en check it out.

Branchenieuws

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws. Maar verwacht bij ons geen ellenlange verhalen, stoffige opsommingen of broeierige borstklopperij. Wél branchenieuws waar je wat aan hebt; nieuws om te delen. Relevant en ultrakort geschreven

Jobs

Op zoek naar een baan in de eventbranche omdat je passie hebt voor alles wat met live events, online meetings en hybride congressen te maken heeft? Dan zit je hier goed! Je vindt hier alle actuele event vacatures; van projectmanager tot eventmanager en van banqueting medewerker tot salestijger. Kijk snel of jouw nieuwe eventjob ertussen staat! Zelf een vacature aanmelden kan hier.

Boards (Pinterest voor events)

Elke dag plaatsen we toffe content. Dat is inmiddels zoveel geworden dat wij door de inspiratie en het nieuws de bossen niet meer zien. Daarom hebben wij Boards ontwikkeld. Zie het als een ‘Pinterest voor events’. Maak een board aan en voeg daar alle artikelen toe die jij interessant vindt om te bewaren. Of voor bijvoorbeeld een specifiek event wat je organiseert. Plaats opmerkingen en deel het met collega’s of opdrachtgever. Inderdaad, sharing dus!

Dossiers

Ben je specifiek op zoek naar hoe je online events kunt organiseren, wat de megatrends zijn of hoe je een toffe kick-off meeting organiseert, dan moet je naar onze Dossiers. Daar verzamelen we artikelen rondom een specifiek onderwerp.

Kortom, dat mag je oprecht het startpunt voor events noemen toch? Veel plezier op de site. Je word er snel verslaafd aan, dus binnen de kortste keren ben je niet meer nieuw hier! En mis je iets of heb je nog vragen, schroom niet ons te bellen, mailen of lekker langs te komen. Vinden we alleen maar gaaf, want samen kunnen we het vak mooi en beter maken. Let’s share the bright side of live!

Event Inspiration Agency

Wat zeg je nou? Hebben jullie ook een eigen agency. Hell yeah!

Event Inspiration Agency is opgericht door vier marketingprofessionals die samen ruim 70 jaar ervaring meebrengen. Barbara als communicatie expert, Bas als creatief, Jelle als conceptontwikkelaar en Simon als strateeg. Noem een bekend merk en ze hebben ervoor gewerkt. Sportlife? Check. Netflix? Check. TomTom? Check.

Deze vier professionals hebben hun jarenlange ervaringen gebundeld in EI Agency.  Ze vonden het tijd voor een nieuw geluid in de bureauwereld. Tijd voor creativiteit voor merken met een beetje lef. Tijd voor een een nieuwe manier van samenwerken met opdrachtgevers en partners. Tijd voor marketing vanuit guiding ideas. #Openup

We zijn er voor merken die een moment zoeken om op te vallen. Die naar voren stappen en in de spotlight willen staan. Dat kan met een beursconcept, een online event, een geïntegreerde campagne, (online) content of een vette activatie. Het kan ook met een magazine of nieuwe website. Die (contact)momenten met consumenten, medewerkers of klanten noemen wij events. En daar doen wij dus in.

Voor jouw contactmoment bedenken wij het strategisch en creatief concept. Geen losse flodder, maar een plan dat hoort bij jouw merk en merkstrategie. Een extraordinary concept waarmee je lef toont. En dan komt het mooiste: dat wat we bedenken maken we ook voor je. In-house of samen met onze community-partners. #Openmind

Check it out… wat we op dit platform doen, doen we ook voor jouw merk!

header mailing Event Inspiration Agency