Adverteren

Het unieke Always Live partnerprogramma

Onder de aandacht komen bij organiserend Nederland?

Event Inspiration heeft een plek veroverd in duizenden harten van eventplanners en eventmanagers en dat aantal groeit dagelijks. Kies jij Event Inspiration als mediapartner? Dan brengen we jou onder de aandacht bij deze interessante doelgroep én profiteer je van a whole bunch of benefits. Lees verder en ontdek de voordelen van het Always Live partnerprogramma!

Wapenfeiten

eventinspiration.nl

 • Bezoekers: 16.600 per maand.
 • Pageviews: 28.200 per maand.
 • Gemiddelde sessieduur per bezoeker: 00:01:56 (oftewel, 1 minuut en 56 seconden).

Bron: Google Analytics. 

Sinds 1 augustus 2023 

Socials met website liggend

Always Live = een jaar lang volop zichtbaar

Met het Always Live partnerprogramma zorgen wij ervoor dat je volop zichtbaar bent bij potentiële opdrachtgevers. Lees verder en ontdek waarom onder andere Obsession, XSAGA, Koninklijke Jaarbeurs, UP Events, Hete Peper, Live Legends en Quality Bookings zich – net als ruim 150 andere partners – bij ons aangesloten hebben. Het Always Live Partnership bestaat uit a whole bunch of benefits. Het programma is inclusief o.a.:

 • Company Guide bedrijfsprofiel

  Eigen Company Guide bedrijfsprofiel; door redactieteam geschreven o.b.v. interview

 • Plaatsing van jouw branchenieuws

  Gegarandeerd gratis plaatsing van jouw eventbranche-nieuws

 • Aanwezigheid Event Inspiration evenementen

  Gratis toegang bij onze events, zoals Event Inspiration Days en Padel, Pils & Pizza

 • Aanwezigheid events door media-partnerships

  Wij zijn waar de branche is en dat levert jouw veel zichtbaarheid op

Company Guide bedrijfsprofiel

Eigen Company Guide bedrijfsprofiel; door redactieteam geschreven o.b.v. interview

Dagelijks zoeken organisatoren van evenementen in onze Company Guide naar nieuwe locaties, bureaus, cateraars en andere leveranciers. Wij zorgen ervoor dat je 24/7 in de spotlight staat! Geen ‘Wij van WC-Eend’, maar het echte onderscheidende verhaal, geschreven door het redactieteam. Check hier de Company Guide.

Company Guide Event Inspiration

Plaatsing van jouw branchenieuws

Gegarandeerd gratis plaatsing van jouw eventbranche-nieuws

Heb je nieuws dat je graag met ons en organiserend Nederland wilt delen? Onze redactie ontvangt graag jouw pers- of nieuwsbericht en plaatst het op de homepage én in de rubriek Branchenieuws. We doen dat natuurlijk niet klakkeloos, maar geven aan jouw bericht altijd onze eigen, kenmerkende touch; ultrakort en mega-relevant!

Branchenieuws

Aanwezigheid Event Inspiration evenementen

Gratis toegang bij onze events, zoals Event Inspiration Days en Padel, Pils & Pizza

Practice what you preach! We brengen meermaals per jaar de community (opdrachtgevers, bureaus en leveranciers) bij elkaar. Dat doen we tijdens Event Inspiration Days waarin we op onze eigen manier inhoud delen. Maar ook met het sportieve netwerkevent Padel, Pils & Pizza waarin de snelst opkomende sport de basis voor een energiek samenzijn vormt!

Check hier de aftermovies van Event Inspiration Days en Padel, Pils & Pizza.

Event Inpirations Days - P*tches can be b*itches | © Tycho Müller | www.tycho.photo

Aanwezigheid events door media-partnerships

Wij zijn waar de branche is en dat levert jouw veel zichtbaarheid op

Gedurende het jaar proberen we op tal van manieren zichtbaarheid te geven aan ons platform en onze partners. Daarom staan we op diverse vakbeurzen, zoals EventSummit en Festivak. We staan daar niet enkel om het platform te promoten, maar ook specifiek om jou als partner direct in contact te brengen met een interessante doelgroep. Hoe? Altijd anders en ludiek, maar vooral altijd effectief!

Daarnaast zijn we door diverse media-partnerships nauw verbonden met organisaties, zoals IDEA, MPI, Genootschap voor Eventmanagers en Locatietour. Daar proberen we altijd onze partners onder de aandacht te brengen of verzorgen we uitnodigingen voor events die door deze organisaties worden georganiseerd.

Als partner van Event Inspiration krijg je daardoor exclusief en/of gratis toegang en kom je waar anderen niet aanwezig zijn. Nice right?!

Beeld: Event Inspiration stage tijdens INSPIRE 2022

Media events_Inspire 2022_Event Inspiration Stage
 • Banners

  Gratis bannering gedurende het jaar ad random op categorie- èn artikelniveau.

 • Korting op plaatsing artikelen

  Plaats tegen gereduceerd tarief door de redactie geschreven artikelen

 • Korting op het plaatsen van vacatures

  Plaats tegen gereduceerd tarief jouw vacature in Event Inspiration Jobs

 • Sparren met dé eventrecht-specialist van Nederland

  Jouw vraag gratis snel beantwoord door dé eventrechtspecialist Jan de Wrede van Marxman Advocaten

 • Event Inspiration Agency

  Als partner in top of mind bij aanvragen voor Event Inspiration Agency

Banners

Gratis bannering gedurende het jaar ad random op categorie- èn artikelniveau.

Als organisatie in de evenementenbranche wil je graag in top of mind blijven bij de doelgroep. Dat kan door een maand lang een banner te plaatsen op de homepage, op categorie-niveau, op artikelniveau of in de nieuwsbrief. Veel bedrijven maken hier gebruik van. Maar zodra er plekken over zijn, verdelen we die graag onder onze partners. Gratis!

Bij het opstarten van het partnership, lever je ons jouw banners aan (in twee formaten). Zijn er op enig moment bannerposities beschikbaar, dan plaatsen wij banners van onze partners. Je hoeft verder niks te doen! Zo zorgen wij voor extra zichtbaarheid van jouw merk. Wil je de allerbeste (homepage) posities claimen? Als partner bieden wij jou een mooie korting zodat je maandelijks door duizenden bezoekers wordt gezien.

Hieronder zie je de drie bannerposities in het oranje omcirkeld.

Banner foto website Event Inspiration

Korting op plaatsing artikelen

Plaats tegen gereduceerd tarief door de redactie geschreven artikelen

Wil je volle bak in de spotlights zichtbaar zijn, dan zijn door de redactie geschreven artikelen het summum. De redacteuren hebben jarenlang met hun poten in de event-klei gestaan en weten daardoor precies waar ze over schrijven. Geen marketing-gel*l vol superlatieven en ‘wij van WC-Eend’-geklets, maar écht objectieve content. Geschreven door kenners!

Elk artikel staat eerst in de carrousel en daarna nog enkele weken op de homepagina van de website, waarna het naar de bijbehorende categorie wordt verplaatst. Tegelijk met de publicatie op de site delen we het artikel ook op onze goed bezochte social media-kanalen én verschijnt het prominent in onze wekelijkse goed gelezen nieuwsbrief. Kortom, exposure to the max!

Als partner heb je recht op scherp gereduceerde tarieven. Dat vinden wij als Hollanders toch wel zo prettig, nietwaar?

Iemand achter een laptop - artikel over tips voor een goede website

Korting op het plaatsen van vacatures

Plaats tegen gereduceerd tarief jouw vacature in Event Inspiration Jobs

Zoek je een nieuwe collega, freelancer of stagiair(e)? Wij plaatsen je vacature met een fikse korting op Event Inspiration Jobs. Vacatures op ons platform zijn geoptimaliseerd voor Google for Jobs voor maximaal zoekresultaat! Verder delen we elke vacature minimaal één keer op LinkedIn, Facebook en in onze nieuwsbrief, zodat jouw vacature gegarandeerd duizenden eventprofessionals bereikt.

Als partner krijg je meer dan 50% korting op het plaatsen van vacatures en is het mogelijk een extra interessante vacaturebundel af te nemen. Klinkt goed toch?

Vacatures

Sparren met dé eventrecht-specialist van Nederland

Jouw vraag gratis snel beantwoord door dé eventrechtspecialist Jan de Wrede van Marxman Advocaten

We zijn zelf al vele jaren werkzaam in de eventbranche en weten wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf in deze mooie, maar hectische business. Soms gebeurt er iets onverwachts, word je met iets opgezadeld of wil je simpelweg even een scenario toetsen bij een juridisch expert.

Dor een exclusieve samenwerking met Marxman Advocaten krijg jij als partner de mogelijkheid om twee maal per jaar gratis ’te sparren’ met eventrecht-specialist Jan de Wrede. Leg telefonisch jouw vraag of dilemma voor en zie hoe verhelderend het antwoord kan zijn. We’ve got you!

Wist je trouwens dat Jan ook speciaal voor Event Inspiration zijn kennis deelt in onze Kennisbank? Hier vind je interessante cases en uitleg over belangrijke ontwikkelingen waar jij van moet weten. Check it out.

Rechtbank hamer

Event Inspiration Agency

Als partner in top of mind bij aanvragen voor Event Inspiration Agency

Wat zeg je nou? Hebben jullie ook een eigen agency. Hell yeah!

Dit kan je als partner van het Event Inspiration-platform zomaar veel voordeel opleveren, want natuurlijk proberen we waar mogelijk onze partners te betrekken bij de aanvragen.

Dat is ‘samen beter worden’. Beter toch?!

Fistbump

Wil je ook partner worden?

Kies je voor het Always Live partnerprogramma, dan kies je voor zichtbaarheid bij organiserend Nederland. Wij zien onze partners écht als partners en doen er alles aan om je maximaal onder de aandacht te brengen bij potentiële opdrachtgevers.

Bel 030 – 4100 799 of mail Jelle. Hij vertelt je graag over de mogelijkheden en tarieven van het Always Live partnerprogramma.