event
inspiration

Over ons

(in 120 seconden weet je - bijna - alles!)

Voor wie we dit doen? 
Organiseer jij evenementen? Dan zijn wij er voor jou. Wij helpen je bij het samenstellen van het programma en organiseren van het evenement, door het delen van inspiratie en adresjes van leuke evenementenlocaties, betrouwbare evenementenbureaus, interessante sprekers en creatieve en opvallende leveranciers. Jouw congres, personeelsfeest, merkactivatie, beurs, festival of zakelijk evenement begint dus hier.

En waarom dan? 
We’re on a mission! Events kunnen en moéten beter, creatiever & met meer impact. Daarom delen wij dagelijks inspiratie en namen & rugnummers van mensen die je voor jouw volgende evenement écht even moet bellen.

Wie maakt dan de content? 
Vakgenoten. Liefhebbers van events die jarenlang evenementen georganiseerd hebben. Zij snappen als geen ander waar jij mee bezig bent en maken & delen iedere dag content voor jouw volgende evenement.

Voor de organisator van festivals, congressen en zakelijke evenementen? 
Jazeker, en we zijn er ook voor de bedenker van een merkactivatie, organisator van een cultureel evenement en feestcommissie van een personeelsfeest. Inspiratie is overal en die ene toffe act op dat festival kan zomaar die briljante openingsact voor een congres zijn. Sla daarom alles wat je interessant vindt op in je eigen Boards zodat je de inspiratie anytime kunt terughalen & delen met je collega’s of opdrachtgever voor jouw eerstvolgende event.

Nieuwsgierig naar de knappe koppen achter de content? Van trafficmanager tot geestelijk vader en alles er tussenin; we stellen ons graag aan je voor!

Suzanne

Journalistiek onderlegd, gespecialiseerd in creatief strategische content en in recordtempo gegroeid, gepokt en gemazeld in de eventbranche. Een nieuwsgierige doch kritische blik vertaalt ze in verrassende vragen en visies die het verhaal net even anders belichten. Content Director Suzanne helpt je te starten en te slagen in de wervelende wereld van events.
Linkedin profiel

Bas

Nieuwsgierige Brabander, woonachtig in ’t Gooi, die leeft op inspiratie en creativiteit. Speurt dagelijks de on- en offline wereld af op zoek naar verrassende content om de evenementenbranche mee te verrijken. Bas weet door zijn jarenlange ervaring als creatief conceptontwikkelaar bij verschillende bureaus precies wat echt onderscheidend en vernieuwend is. Sharing is caring; Bas (ver)deelt zijn tips met de andere redacteuren, zodat zoveel mogelijk inspiratie op dit platform verschijnt.
Linkedin profiel

Simon

Dit is ‘m, de geestelijk vader, de oprichter: Simon! Al 20 jaar in het eventvak en weet wat een eventorganisator nodig heeft. Werkt dagelijks aan de ontwikkeling van concepten én de branche. Zijn eigen behoefte aan onderscheidende inspiratie heeft hij durven vertalen naar dit brighter dan bright platform. Sterk idee van Simon, al zeggen we het zelf:-).
Linkedin profiel

Barbara

Heeft net als Simon een bak ervaring in de eventbranche, maar dan als contentmaker en strateeg voor locaties, vakbladen, eventbureaus, festivals en corporate eventmanagers. Toen Simon haar begin 2019 over zijn Event Inspiration avontuur vertelde, sloeg de zakelijke vonk meteen over. She’s here to stay: Barbara! Onze chef en creatieve & kritische uitgever, die gelukkig ook nog graag in de pen klimt.
Linkedin profiel

Jelle

De salesrups, de netwerkheld: salesmanager Jelle verovert de markt en de harten van leveranciers en partners. Met ruim 12 jaar ervaring aan eventmarketing bureauzijde, brengt hij een enorm netwerk en kennis met zich mee. Hij schuift graag aan voor zwarte koffie en een goede pitch, waarin hij alle ins & outs over het platform deelt.
Linkedin profiel

Amy

Ook wel ‘Benjamin’, want de jongste van het stel. The new kid on the block, die een geheel nieuwe generatie eventmanagers vertegenwoordigt. Weet vanuit productionele ervaring wat er allemaal bij komt kijken, maar zet exact die projectmatige skills nu in om het platform door te ontwikkelen: social media én traffic manager in één. En misschien wel het wachtmuziekje als je belt, want deze blonde Brabantse kan zingen, nondeju zeg!
Linkedin profiel

Sylvia

De naam Sylvia betekent ook wel ‘afkomstig uit het woud’. Zou het daarom zijn dat onze Syl door de bomen juist het bos ziet? Zij maakt het rijke locatielandschap voor de event organiser inzichtelijk! Als geen ander kent ze eventlocaties op haar duimpje na jarenlange ervaring als locatieadviseur voor de eventmarkt. Je herkent haar trouwens aan haar indringende Mickey-Blue-Eyes, haar aanstekelijke lach en een sterke kop koffie in haar hand. Dus, heb jij een beetje goede bonen op locatie?
Linkedin profiel

Niels

En daar is Niels. Niels is overal en nergens. ’s Winters woont deze redactie-aanwinst samen met zijn vriendin in hun bus om naar festivals in warmere streken af te reizen. In de zomermaanden geniet hij van de Hollandse Hoera-momenten. Niels creëert (festivals, kunstwerken, copy), hij geniet en slurpt alle inspiratie op. Meer nog; hij geeft zijn ogen en oren flink de kost zodat wij daar allemaal van mee kunnen genieten. More more more!
Linkedin profiel

Lize

Lize is onze digital nomad en leeft ‘the best of both worlds.’ In de winter woont ze in Buenos Aires, in de zomer zet ze voet op eigen grond. Waar ze ook neerstrijkt: rake content schrijven is haar ding. Tel daarbij op haar rugzak vol marketingcommunicatie- en PR-ervaring en je begrijpt; Lize gaat hard op alles wat jij wilt lezen!
Linkedin profiel

Wil je een kritische kanttekening delen, ons team complimenteren of meer weten over de gedeelde inspiratie? Bel naar 030 4100 799 of mail ons!