Over ons

In 60 seconden weet je - bijna - alles!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wie zijn wij?
Wij zijn hét startpunt voor iedereen die events organiseert.

Waarom?
We’re on a mission! Events kunnen en moéten beter, creatiever & met meer impact. Daarom delen wij dagelijks inspiratie, vind je het interessantste branchenieuws en verzamelen wij de mooiste vacatures en namen & rugnummers van mensen die je voor je volgende event echt even moet bellen.

Voor de organisator van festivals, congressen en zakelijke (online) evenementen?
Jazeker, en we zijn er ook voor de bedenker van een merkactivatie, de organisator van een cultureel of gemeentelijk evenement en de feestcommissie van een personeelsfeest. Inspiratie is overal en voor iedereen. Die ene toffe act op dat festival kan zomaar die briljante openingsact voor een congres zijn. Sla daarom alles wat je interessant vindt op in je eigen Boards, zodat je de inspiratie anytime kunt terughalen & delen met je collega’s of opdrachtgever voor jouw eerstvolgende event.

Flint - AFASzaal Feest

Wie maakt dan de content?
Vakgenoten. Liefhebbers van events die jarenlang bij topbureaus evenementen hebben georganiseerd. Een gevalletje ‘met de poten in de klei gestaan’!

Zij snappen als geen ander waar jij mee bezig bent, maken onderscheid in ‘wat goed is’ & ‘er niet toe doet’, zodat ze iedere dag écht relevante content delen voor jouw volgende evenement.

Nieuwsgierig naar de knappe koppen achter de content? Van accountmanager tot geestelijk vader en alles er tussenin; we stellen ons graag aan je voor!

Jelle van Keulen - Deborah Vastenburg - Bas Veldkamp - Event Inspiration
 • Bas Veldkamp | Event Inspiration

  Bas Veldkamp

  Meer over Bas
 • Jelle van Keulen

  Jelle van Keulen

  Meer over Jelle
 • Deborah Vastenburg | Event Inspiration

  Deborah Vastenburg

  Meer over Deborah
 • Simon Renes

  Simon Renes

  Meer over Simon

Event Inspiration Agency

“Wat zeg je nou? Hebben jullie ook een eigen agency.” Hell yeah!

Event Inspiration Agency is er voor merken die een moment zoeken om op te vallen. Die naar voren stappen en in de spotlight willen staan. Met een gaaf personeelsfeest, een creatieve kick-off meeting of een energieke teambuildingsdag. Of dat speciale jubileumevenement of dat meerdaagse congres. Voor jouw event bedenken wij het strategisch en creatief concept. Geen losse flodder, maar een plan dat hoort bij jouw merk en merkstrategie. En dan komt het mooiste: dat wat we bedenken organiseren we ook voor je. Check it out… wat we op dit platform doen, doen we ook voor jouw merk. Inspireren!

header mailing Event Inspiration Agency

 

Wil je een kritische kanttekening delen, ons team complimenteren of meer weten over de gedeelde inspiratie? Bel naar 030 4100 799 of mail ons!