Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn hét startpunt voor iedereen die events organiseert.

Waarom?
We’re on a mission! Events kunnen en moéten beter, creatiever & met meer impact. Daarom delen wij dagelijks inspiratie, vind je het interessantste branchenieuws en verzamelen wij de mooiste vacatures en namen & rugnummers van mensen die je voor je volgende event echt even moet bellen.

Voor de organisator van festivals, congressen en zakelijke (online) evenementen?
Jazeker, en we zijn er ook voor de bedenker van een merkactivatie, de organisator van een cultureel of gemeentelijk evenement en de feestcommissie van een personeelsfeest. Inspiratie is overal en voor iedereen. Die ene toffe act op dat festival kan zomaar die briljante openingsact voor een congres zijn. Sla daarom alles wat je interessant vindt op in je eigen Boards, zodat je de inspiratie anytime kunt terughalen & delen met je collega’s of opdrachtgever voor jouw eerstvolgende event.

Flint - AFASzaal Feest

Wie maakt dan de content?
Vakgenoten. Liefhebbers van events die jarenlang bij topbureaus evenementen hebben georganiseerd. Een gevalletje ‘met de poten in de klei gestaan’!

Zij snappen als geen ander waar jij mee bezig bent, maken onderscheid in ‘wat goed is’ & ‘er niet toe doet’, zodat ze iedere dag écht relevante content delen voor jouw volgende evenement.

Nieuwsgierig naar de knappe koppen achter de content? Van manager partnerships tot geestelijk vader en alles er tussenin; we stellen ons graag aan je voor!

Team Event Inspiration
 • Jelle van Keulen

  Jelle van Keulen

  Meer over Jelle
 • Bas Veldkamp

  Bas Veldkamp

  Meer over Bas
 • Simon Renes

  Meer over Simon
 • Sanne Rooijakkers

  Sanne Rooijakkers

  Meer over Sanne
 • Mandy van der Vaart

  Mandy van der Vaart

  Meer over Mandy