5x meest gelezen Kennisbank-artikelen van 2020

Wat waren de favorieten?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
5 lampen blauwe achtergrond

Midden in coronatijd lanceerden wij de Event Inspiration Kennisbank om jou nog beter te kunnen helpen bij de organisatie van (online) events. Dat heb je geweten: de artikelen werden goed ontvangen! Het einde van het jaar is in zicht en daarom blikken we terug op het afgelopen jaar. We konden de kennis en expertise van experts namelijk maar al te goed gebruiken. Met al deze nieuwe verkregen kennis is natuurlijk de vraag; welke artikelen zijn het meest gelezen?

Pak je de trommel erbij om te roffelen…

#5: De ROI van catering - Robin van der Schuyt

Op een eervolle vijfde plek staat het artikel van Robin van der Schuyt – Managing Director van Van Der Linde Catering + Evenementen. Waarom is het zo ingewikkeld om catering op waarde te schatten? Met eten en drinken heb je namelijk goud in handen. Inmiddels zijn we de tijd van tevreden gasten en beleving voorbij: wat is nu ècht de impact en ROI van catering? Lees het in dit Kennisbank artikel.

#4: Hybride of online events: vergroot je impact met deze tips! - Marck Feller

Marck Feller, oprichter en CEO van We Are Live, vertelt je graag alles over de digitale wereld van evenementen. Digitale events, al dan niet hybride, zijn niet meer weg te denken. Maar hoe zorg je voor echte impact bij de thuiskijker? De tips van Marck vind je hier.

#3: Hoe organiseer je een anderhalve meter event? - Lidia Bernaert

We zijn bij de top drie aanbeland. Deze bronzen medaille gaat naar een zeer relevant Kennisbank artikel, namelijk; hoe organiseer je een 1,5 meter event? Lidia Bernaert – Commercieel manager bij DeFabrique – voorziet alle Kennisbank-lezers van een stappenplan voor het organiseren van een impactvol evenement in de 1,5-meter-samenleving. In elf stappen leert Lidia je een veilig, verantwoord en bovenal impactvol evenement organiseren. Check het hier.

#2: Stappenplan bij bureauselectie en uitzetten pitch: pitches can be b*tches! - Simon Renes

Op nummer twee vinden we een artikel over de moeilijkheden van een pitch. Of anders gezegd: pitches can be b*tches! Dit artikel is geschreven door Simon Renes – CEO van Effectgroep*. Hij vertelt je alles over hoe je voor een pitch tot de selectie van evenementenbureaus komt en wat het juiste stappenplan om te volgen is. Nieuwsgierig geworden? Klik hier!

#1: Meerdere catering offertes aanvragen is als appels met peren vergelijken - Miranda Hesselmans

Ja hoor, het langverwachte moment is eindelijk daar: de nummer één van de Kennisbank! Een verrassend eindoordeel wat maar bevestigd dat liefde altijd door de maag gaat. Dit artikel is geschreven door Miranda Hesselmans — eigenaar van MPS | food & design. Miranda waarschuwt je om goed op te letten wanneer je voor een cateraar kiest. Leer in dit Kennisbank artikel alles over de aandachtspunten, zodat je appels met appels kunt vergelijken.

We zijn trots  dat we naast inspiratie ook inhoudelijke kennis van experts met jullie kunnen delen op ons platform. Sharing the bright side of live (& online)! 

We zijn altijd op zoek naar eventprofessionals die ons willen helpen met het uitbreiden van onze Kennisbank. Ook in 2021! Laat ons weten waarom wij je aan de rij met event-experts moeten toevoegen. Misschien staat dan binnenkort jouw eerste content vereeuwigd in de Kennisbank en mag jij jezelf een autoriteit in jouw vakgebied noemen!