Van Der Linde Food, Catering & Events

Meer dan 55 jaar aan succesvolle familiegeheimen in foodconcepts en hospitality

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Van der Linde catering - Food & drinks

Van Der Linde Food, Catering & Events heeft een lange historie vol mooie mijlpalen. Hetgeen al die memorabele momenten kenmerkt zijn de constante focus op de hoogwaardige kwaliteit van het eten, drinken en de persoonlijke aandacht. In 1962 startend met een lunchroom, is precies dertig jaar later de focus verlegd op de culinaire verzorging tijdens events en later ook andere markten. Met veel succes én altijd vanuit de Van der Linde-filosofie!

Instagrammabel

Elke samenwerking en aanvraag wordt namelijk benaderd met een tomeloze passie en voorliefde voor food&drinks, een hoge betrokkenheid en altijd met een focus waarin de gast centraal staat. Dat proef je niet alleen, maar dat zie je ook!

Het wow-effect van de foodbeleving is namelijk erg belangrijk. ‘Instagrammabel’ zoals ze dat op kantoor en in de keuken noemen. Puur, kleurrijk en eetlustopwekkend. Op het bord, plateau of buffet. Altijd en overal!

Daarbij wordt altijd gekeken naar de juiste factor van gezonde voeding. Niet gemakkelijk meegaan in de trend van verantwoord eten, maar vanuit een diepe overtuiging dat de juiste voedingswaarden veel doen voor de beleving bij een gast. Zo wordt gewerkt volgens de 80% (vegetarisch), 20% (niet vegetarisch)-regel in hun foodconcepts. Omdat het heerlijk én goed voor je is. Dat is de standaard.

Van der Linde Catering - Food & drinks
Van der Linde catering - Food & drinks

Partner van formaat

Naast de (inwendige) mens staat ook de natuur centraal. Al vroeg werd gepionierd met food waste-formules waarin bij producenten overschotten worden opgekocht om nodeloze vernietiging tegen te gaan. Ook dat is de standaard.

Die standaarden zorgen ervoor dat Van der Linde Catering dusdanig is gegroeid dat ze eigenlijk aan alle aanvragen kunnen voldoen. Dat maakt ze een uitstekende partner voor de verschillende prijsniveaus en wensen. Op één van de ruim twintig locaties waar ze preferred supplier zijn of alles daarbuiten (en binnen). Ook nog eens voorzien van de juiste ISO-certificeringen, maakt dat Van Der Linde Food, Catering & Events een partner van formaat is. Wat je ervaart vanaf het eerste contactmoment tot wanneer de laatste gast met een glimlach het event verlaat!

Kenmerken

 • Al 55 jaar de Van der Linde-filosofie
 • Altijd een wow-effect in foodbeleving
 • Diepe overtuiging in gezonde voeding
 • Super allround speler voor alle aanvragen

 

Eigenschappen

 • Specialisme
  Allround

Artikelen over Van Der Linde Food, Catering & Events

Branchenieuws van Van Der Linde Food, Catering & Events

 • Robin van der Schuyt Van der Linde Catering Events

  Partner exploitatie Nederlandse paviljoen Expo 2025 Osaka bekend

  3 juni 2024