Wereld’s langste opblaasbare hindernisbaan inzetten voor teambuildingsdag?

495,52 meter pure fun

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met al dat thuiswerken is het goed om de teamspirit er in te houden. Doe dat eens niet met een online vrimibo, maar met een energieke activiteit.

Ga je voor teambuilding to the max, dan moet je The Beast hebben. Deze bijna 500 meter lange opblaasbare hindernisbaan is niet voor niets in 2018 bekroond in het Offical Guiness Book!

Wereld’s langste opblaasbare hindernisbaan The Beast
Wereld’s langste opblaasbare hindernisbaan The Beast
Wereld’s langste opblaasbare hindernisbaan The Beast
Wereld’s langste opblaasbare hindernisbaan The Beast
Wereld’s langste opblaasbare hindernisbaan The Beast

Met je baan op de baan

Hoe gaaf is het om dit brute parcours in te zetten voor jouw teambuildingsdag? Enkele weken na de release van de video ging die viraal en werd hij meer dan 100 miljoen keer bekeken. Resultaat; het in België gestationeerde bedrijf Hold My Shoes kreeg aanvragen uit meer dan 100 landen!

In de jaren daarna is deze hindernisbaan de hele wereld over gereisd. Van Europa naar Los Angeles om vervolgens via Chili, Japan en Singapore in het Midden-Oosten uit te komen. Niet enkel voor zakelijke events, maar ook voor activaties en als vermaak op festivals. Wie zou verwachten dat ‘een beetje lucht’ over de hele wereld gewild was? Het voordeel voor jou als Nederlandse organisatie; je hebt geen dure transportkosten. Hoe lekker is dat?!

Je hoeft overigens niet de volledige 500 meter af te nemen. Op de foto’s zie je versies die varieren tussen de 180 en 495 meter. Pre-covid konden tussen de 300 en 400 runners per uur de baan trotseren. Handig ook, het is in de buitenlucht dus de ventilatie-verplichtingen tackel je ook meteen. Ga jij binnenkort met jouw collega’s los op The Beast op de teambuildingsdag? ‘Pas op; niet voeren, wel rennen!’

Beeld: Hold My Shoes