Efoilen is een nieuw bedrijfsuitje waar je vleugels van krijgt

Suppen + snelheid = efoilen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Fish foiling grachten Amsterdam - subben met propellor

Om de zoveel tijd worden we positief verrast door een hype binnen de scene van wateractiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het flyboarden en suppen, die inmiddels niet meer zijn weg te denken als bedrijfsuitje.

Vanaf nu kan je daar efoilen als nieuw bedrijfsuitje aan toevoegen. De watersportsensatie waarin je, met zelfs maar een klein beetje oefenen, al het gevoel van vliegen over water kunt ontdekken.

Bedrijfsuitje inclusief mooie omgeving

Efoilen is een nieuwe vorm van surfen waarbij je door middel van de mast met draagvleugel en propeller die onder een board bevestigd is boven het water ‘vliegt’.

De activiteit leent zich perfect voor een actieve en ontspannen middag op het water met collega’s. Lekker het water op, iets nieuws leren en genieten van de zon, buitenlucht en prachtige omgeving. Het leuke is dat er voor iedereen een steile leercurve in zit. Voor de een is dat langere stukken foilen, voor de ander is het leren staan al een mooi doel.

Op dit moment kan je op zes plekken in Nederland efoilen. Van Drenthe tot Texel en van Loosdrecht tot de Amsterdamse grachten.

We zijn benieuwd of dit nieuwe bedrijfsuitje een blijvertje is … leuk lijkt efoilen sowieso! Check de mogelijkheden bij Flying Fish en kijk of je binnenkort zelf over het water vliegt.