Volwassenen worden kind op event in deze MEGA Ballenbak

250.000 ballen in 12 verschillende kleuren

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Ballenbak Productions - ballenbak voor activatie

Denk je ballenbak, dan denk je IKEA. Althans, tot voor kort, want wij hebben de MEGA Ballenbak van Ballenbak Productions gevonden en worden er helemaal blij van.

Want laten we eerlijk zijn; iedere volwassene wordt als een kind zo blij bij het zien van een ballenbak. Zeker als die op verschillende manieren voor events is in te zetten!

Van photobooth tot activatie

Vlak voor corona is Ballenbak Productions opgericht. Inderdaad, dat was achteraf gezien geen handig moment, maar dat maakt het voor jou extra interessant. Hoezo? Omdat de ballenbak dus nog weinig gezien is op events!

Er zijn ballenbak in diverse afmetingen (van 3×3 tot 14×9) en verschillende kleuren. Waarin je vervolgens ook nog eens verschillende kleuren ballen in kunt doen. In totaal zijn zo’n 250.000 ballen in totaal twaalf verschillende kleuren ballen beschikbaar, waarbij je voor de MEGA Ballenbak zo’n 70.000 ballen nodig hebt. Inderdaad, grote kans dat je jouw bedrijfskleuren dus kunt inzetten.

De ballenbakken zijn voor verschillende toepassingen in te zetten. Gewoon voor de fun op een event of met een meer specifiekere toepassing. Zet er bijvoorbeeld een photobooth of GIF-booth bij voor toffe social-uitingen. Extra leuk als je hiervoor een LED-ballenbak inzet met doorzichtige ballen en ledstrips op de bodem. Of laat gasten in dertig seconden de gouden bal in de MEGA Ballenbak vinden voor een mooie prijs bij één van de deelnemende stands op een beurs of winkels in een winkelcentrum.

Kortom, wij zijn even duiken. De balluh!

Ballenbak Productions - ballenbak voor fun op strand
Ballenbak Productions - ballenbak voor activatie black friday
Ballenbak Productions - ballenbak voor activatie Lipton met gele en groene ballen
Ballenbak Productions - ballenbak voor activatie in winkelcentrum

Beeld: Ballenbak Productions