Meer vitaliteit in je organisatie met de online energizers van Energy Up

Energieke activiteiten vanuit je woonkamer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Vrouw-met-bokshandschoenen-Energy-Up

Tijdens deze broeierige tijden is het soms lastig om samen met je medewerkers het fanatisme en de goede moed erin te houden. Gelukkig hoef je niet alleen te staan in dit proces. Energy Up helpt jou en je medewerkers de energie te allen tijde hoog te houden, ook tijdens corona. Een korte energizer aan het begin van de werkdag of een langer traject van vitaliteit, it’s (Energy) Up to you. Zo heb je tijdens het thuiswerken ook nog interactie met je medewerkers of collega’s (die je soms stiekem best wel mist). Van de online energy experience tot de energy giftbox, tijdens de online activiteiten is één ding zeker: stilzitten is geen optie!

Energy Up heeft een groot aanbod voor online activiteiten, dus hebben wij de meest inspirerende energizers voor je op een rijtje gezet.

Online energy experience

Tijdens deze beleving word je vanuit je eigen woonkamer wakker geschud via een online communicatietool naar keuze. Een digitale ervaring die compleet gebaseerd is op verbinding, creativiteit en plezier voor jouw medewerkers. Wat je gaat doen tijdens deze beleving, overleg je van tevoren. Een energizer op maat dus. In een half uur maak je aan de hand van spelletjes, cardio, connectie oefeningen en andere tools een online ‘tocht’ langs alle vier de gelukshormonen. Vergeet die gebruikelijke kop koffie… na deze experience barst je van energie!

Yoga, Bootcamp & Mindfulness

Werkend Nederland gezonder maken; dat is waar deze online trainingen op gericht zijn. Aan de hand van een uur durende training ga je samen met een professionele coach aan je vitaliteit werken. Ga je voor een combinatie van Yoga en Deephouse, een fysiek en mentaal uitdagende bootcamp of wil je beter om leren gaan met stress tijdens de training Mindfulness? Mind your own business bij Energy up.

Disco Bingo

Tijdens de bingo in Energy Up stijl, speelt iedereen vanuit zijn eigen woonkamer bingo. In plaats van verschillende getallen hoor je verschillende liedjes voorbij komen. De spelregels zijn simpel; ben je de eerste met een volle rij? Dan krijg je een prijsje. Ben je de eerste met de volle kaart? Dan krijg je de hoofdprijs. Valse bingo? Dan moet je een liedje zingen.

Online bingo voor greenscreen - Energy Up

Long term energy upgrade

In 100 dagen van dromen naar doen. Wil je next level vitaliteitscoaching binnen je bedrijf? Met de long term energy upgrade geef jij je medewerkers de kans om hun doelen te bereiken in iets meer dan drie maanden. Aan de hand van de passende skill labs (workshops over alles op het gebied van vitaliteit en meer) en individuele coachinggesprekken, maken jouw medewerkers stappen in hun energie en vitaliteit.

Bij Energy Up is genoeg te beleven en werk je aan jezelf, je bedrijf en je medewerkers door actief te blijven. Want zeg nou eerlijk; alleen maar stil zitten is niets aan, toch?

Beeld: Energy Up