Activities

The Box Company creëert teambuilding in hybride én nog toffere digitale vorm

Online en live als één team spelen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
The Box Company Remote Teambuilding - vrouw achter laptop met opgaven

We schreven al eerder over de snelheid waarmee The Box Company het digitale teambuildingslandschap veroverde tijdens de coronaperiode. Waarom dan nu weer een bericht over hun games? Heel simpel, omdat ze allesbehalve stilzitten in Breda!

Met het oog op het verminderen van de maatregelen zorgt The Box Company namelijk voor twee nieuwe toevoegingen van Remote Teambuilding Experience: een hybride variant en een upgrade van de digitale versie.

Digitale component toegevoegd aan online teambuilding

Het was afgelopen jaar ‘volle bak gas’. Opdrachtgevers bleven terugkomen met de vraag of er al een nieuwe variant was. Daar werd naar geluisterd met achtereenvolgens de Next Level versie en kersteditie. Dat smaakte overduidelijk naar mee; niet enkel voor deelnemers, maar ook voor het team bij The Box Company. In de net uitgerolde 2.0-versie zijn de succesfactoren van de eerdere varianten behouden, maar is gekozen voor nog meer beleving en interactie. Zo ontvang je geen envelop, maar mooie brievenbusdoosjes met opdruk.

Daarnaast is de game zelf ook flink onder handen genomen. Waar de focus voorheen hoofdzakelijk op de materialen en hints in de enveloppen lag, moet je nu als team ook samen opdrachten op internet oplossen. Enkel door tegelijkertijd handelingen uit te voeren kom je richting het juiste antwoord. En geloof ons, die nieuwe lading van interactie zorgt voor nòg meer energie en verhoging van het competitieve element, want de tijd tikt alsmaar door!

Remote Teambuilding Experience is een onwijs toffe game om te spelen (we weten het uit ervaring). Als ‘tussendoortje voorafgaand aan de digitale vrimibo’, maar ook als cultuurversterker bij corporates wiens medewerkers nog een tijd thuis moeten werken of voor organisaties die met meerdere vestigingen internationaal georiënteerd zijn.

The Box Company Remote Teambuilding doosje die door brievenbus past
The Box Company Remote Teambuilding - screenshots scherm met spel2
The Box Company Remote Teambuilding - screenshots scherm met spel3

Teambuilding in hybride vorm

Hartstikke leuk al dat digitale gebeuren, maar binnenkort mogen we toch weer live? Laten we het hopen! Maar zeg eens eerlijk; er zal een verschuiving plaatsvinden naar hybride events. Op nationaal niveau en zeker op internationaal niveau.

Daar springt The Box Company slim op in door de vierde editie van Remote Teambuilding Experience ook in hybride vorm aan te bieden. Daarmee krijg je dezelfde toffe game, maar met nog enkele extra voordelen: de energieke begeleiding van het team van The Box Company tijdens het event én de beleving van die stoere boxen zoals we die van de live events kennen. Precies, je krijgt het beste uit twee werelden. Dat is online én offline teambuilding creëren. Nice!

Remote Teambuilding The Box Company - man achter laptop met opgaven

Beeld: The Box Company