CarSmash is ultieme anger management activiteit voor teambuilding

Sla alle frustratie van je af

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Iedereen wil het een keer doen, maar bijna niemand krijgt de mogelijkheid om dit – zonder het risico op een flinke boete – te doen; een auto helemaal aan gort slaan. Klinkt agressief… is het stiekem ook, maar man wat is het lekker om al je energie eruit te rammen.

Daar kan geen squash, bokswedstrijd of cursus schreeuwen tegenop. Zo dacht ook CarSmash die er wel een teambuilding activiteit in zag. En terecht!

Carsmash teambuilding activiteit auto in elkaar slaan
Carsmash teambuilding activiteit auto in elkaar slaan
Carsmash teambuilding activiteit auto in elkaar slaan

Verbinding met personeel

We moeten het niet groter maken dan het is; je hebt auto’s die rijp zijn voor de sloop en je hebt een keur aan sloopmateriaal. Denk aan sloophamers, honkbalknuppels, hockeysticks en golfclubs. Het enige wat ontbreekt zijn de mensen die zorgen dat van een stationwagon een hatchback wordt gemaakt. Oja, en uiteraard beschermende veiligheidskleding zoals overalls, handschoenen en een veiligheidsbril.

Los gaan kan op het grimmige autokerkhof van CarSmash, maar kan net zo goed op een eventlocatie (mits die daar geen problemen mee heeft en je niet per ongeluk een auto van het personeel te grazen neemt).

Wil je de corona-frustraties van je af slaan of ben je benieuwd hoe het rustige muurbloempje op de afdeling in vechtmodus eruit ziet? Bij deze activiteit van CarSmash gaat iedereen met een glimlach en een geslaagde workout naar huis! Een duidelijk geval van teambuidling en carsmashing.

Beeld: Willem Verstraten