Subsoccer is de ideale coronaproof variant van tafelvoetbal

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Subsoccer donkere kamer tafelvoetbal met doeltjes en bal

Een potje tafelvoetbal, wie heeft er zijn pauzemomenten op school niet mee gevuld? Menig studieschuld is er door verhoogd. Gelukkig is op bedrijfsfeesten steeds vaker de gratis variant te vinden, zodat je jouw talent met je collega’s kunt delen. Leuk om te doen, maar inmiddels niet echt origineel meer. #boring

Gelukkig kwamen wij de nieuwe sensatie tegen waarin het voet-gedeelte wat letterlijker is genomen. En dat met 1,5 meter tussen de twee deelnemers; ideaal!

Subsoccer sportbar tafel met doeltjes
Subsoccer wedstrijd met twee mensen die onder een tafel doeltjes hebben en proberen te scoren
Subsoccer met kinderen - tafelvoetbal met schoppen tegen de bal

Hilarische competitieve entertainment

Een idee dat op het balkon van een hotel geboren is, zorgt voor plezier ongeacht leeftijd of voetbalcapaciteiten. Juist daarom is het zo gaaf om in te zetten op een personeelsfeest. Vaarwel standaard voetbaltafel, welkom Subsoccer.

Maar hoe werkt het? Twee stoelen fungeren als doelen aan de uiteinden van een doorzichtig tafelblad. Bepaal wie de aftrap doet (bijvoorbeeld met steen-papier-schaar) en daarna is het gewoon gaan met die banaan. Een zweetdruppel en vooral een grote glimlach zijn een garantie… en natuurlijk de prijs als je aan het einde van de avond wordt gekroond tot de officiële Subsoccer-king. Gezien de naam van het spel, zien we een troostprijs (de Subsoccer-sucker) ook wel voor ons. Moet kunnen toch?

Subsoccer is zover wij weten nog niet in Nederland te huur, maar je kunt het kopen (of leasen) via de officiële Subsoccer-website. De kosten zijn € 1.984,-, dus dat is een paar keer bij een event inzetten en je hebt voor de rest van het jaar een gratis tafelvoetbalspel in de bedrijfskantine staan. Let the game begin!

Beeld: Subsoccer