Chainreaction.nl: Dè teambuilding activiteit waarin iedereen een schakel is in het grotere geheel

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Echt originele en vooral toffe activiteiten op events zijn spaarzaam. Als nieuwe speler schiet Chainreaction.nl meteen raak, vinden wij. In deze game wordt eindelijk eens niet tegen elkaar, maar juist met elkaar gestreden. Het doel is simpel; zorg dat de teams een kettingreactie creëren. Maar dan begint de uitdaging pas, getuigen de veertig (!) pallets vol met materialen. Heerlijk… naar zo’n verfrissende, stoere en creatieve teambuilding activiteit waren we al een tijd op zoek!

Een constructieve game vol fun én inhoud

In een tijd waarin organisaties hun medewerkers als ‘biggest assets’ zien, is goede samenwerking een vereiste voor floreren op de werkvloer. Maar hoe vertaal je dat in een game waarin ieders talent optimaal wordt benut en waarin de kernwaarden van het bedrijf sterk terugkomen, zonder te vervallen in een standaard activiteit? Laat dat maar aan Chainreaction.nl over.

gespot | event inspiration | Chainreaction-impressie-15
gespot | event inspiration | Chainreaction-impressie-7

Volop actie (is reactie)

De reuring start al in het voortraject als bij de inschrijving wordt gevraagd naar ieders rol binnen de organisatie (denk aan organiser, creatief, techneut, caretaker, reporter, communicator). De reden wordt duidelijk tijdens het event, zodra iedereen bij aanvang van de game een helm met de gekozen rol krijgt en in gemixte groepen wordt ingedeeld. Ieder team krijgt een paar meter ruimte toebedeeld met de overkoepelde opdracht; er is een start en verderop een einde, aan de teams om te zorgen dat door een kettingreactie deze twee aan elkaar worden verbonden. Er staan werktafels vol gereedschap en ruim veertig pallets vol met (circulaire) materialen. Het is overigens extra gaaf om daarnaast eigen (rest) materialen van de organisatie in te zetten. 

Planning, samenwerking, creativiteit en vooral heel veel fun zijn het gevolg, waarbij iedereen vanuit zijn of haar talent een rol vervuld in het grotere geheel. De finale is het moment van de waarheid; sluit alles op elkaar aan en lukt het om de finish te halen? Wat die is? Streamers die de lucht in schieten, de cd-speler die het eerste nummer van de dj start, een valdoek die een sharing dinner of nieuw product of bedrijfslogo onthuld? Alles kan, wel zo gaaf! 

gespot | event inspiration | Chainreaction-impressie-21

Kwaliteit gegarandeerd

Bedenker van Chainreaction.nl is Lennart Peeperkorn, een doorgewinterde eventprofessional die na achttien succesvolle jaren als mede-eigenaar van D&B Eventmarketing op zoek was naar een nieuwe uitdaging (waar Chainreaction.nl er één van is). Door zijn kennis over de (strategische) vraag vanuit organisaties, de wens voor maatwerk en het creëren van optimale conceptbeleving, weten wij één ding zeker: met Chainreaction.nl heeft hij een gat in de markt gevonden!

Kenmerken

  • Originele activiteiten vol samenwerking
  • Integratie van bedrijfswaarden en talenten
  • Gebruik circulaire (eigen) materialen
  • Kwaliteit en succes gegarandeerd

Eigenschappen

  • Soort teambuilding
    Teambuilding Activities
  • Soort workshop
    Actief Creatief

Artikelen over Chainreaction.nl