Personeelsfeest ideeën

Personeelsfeest ideeën - organiseren - wijn - dames - feestje - proost - vrouwen

Hij komt er weer aan.. het personeelsfeest! Een hele happening, waar als het goed is heel veel collega’s naar uitkijken. Aan jou de nobele taak om dit feest (mede te) organiseren? En dus ben je op zoek naar de mooiste personeelsfeest ideeën? Goed dat je er bent, wij gaan je verder helpen!

Eat your heart out voor de leukste personeelsfeest ideeën

Zo’n feest waar iedereen nog jaren over napraat, dat is waar je voor gaat. Maar hoe kom je aan de inspiratie om flink uit te pakken? Een paar steengoede ideeën voor je personeelsfeest kun je wel gebruiken. Misschien ben je al concreet op zoek naar bureaus die je verder kunnen helpen aan ideeën, of wil je vooral wat inspiratie, gave eventcases en de echt toffe toepassingen of laatste trends lezen. In beide gevallen zit je op Event Inspiration goed! Onze redactie bestaat uit eventjunks pur sang, dus reken op de leukste tips en meest interessante cases. Scrollen maar!

Jouw eigen Board aanmaken

Leuk hè, al die inspiratie! Die wil je natuurlijk niet kwijtraken. Daarom zijn er Boards, waarmee je in een handomdraai jouw persoonlijke inspiratiebord creëert. Lees je een artikel waar je wat mee kunt? Sla ‘m op, zo kun je ‘m op een later moment makkelijk terugvinden. Je kunt zoveel boards aanmaken als jezelf wilt. Tip: categoriseer! Een ‘Catering-Board’, ‘Entertainment-Board’… Zo hou je lekker het overzicht. Delen van je boards kan trouwens ook; met collega’s of het MT, met vrienden of… tja, wie dan ook! Zelfs de notities die je erbij schrijft, zijn deelbaar. 

Company Guide: de fijnste adresjes

Leuk hoor, al die personeelsfeest ideeën & inspiratie, maar het wordt tijd om concreter te worden. Daarom is er de Company Guide, boordevol relevante adresjes. Van entertainment tot creatieve event agencies, locaties en cateraars. En meer! Een partij gevonden die je aanspreekt? Misschien zelfs meerdere? Sla ze op je Board op, zo verlies je ze niet meer uit het oog. Een superhandige tool, al zeggen we het zelf, speciaal ontwikkeld voor jou. Easy does it!