Wat hebben opblaaspoppen, test events en computerkunst gemeen?

Verzamel ze allemaal!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Vrouw vertelt geheim niet

Wat ze gemeen hebben met elkaar? Ze staan allemaal op ons platform! En in deze tijd is onderscheidende inspiratie opdoen belangrijker dan ooit. Wij delen daarom content boardevol inspiratie over alles wat er nu in de evenementenbranche speelt. Van opblaaspoppen tot pilot events en van computerkunst tot kennis over online events.

Maar hoe zorg je ervoor dat je alles gemakkelijk terugvindt? No worries, op je persoonlijke Boards bewaar jij alle artikelen, adressen en branchenieuws die voor jou inspirerend zijn. Voor elk event een eigen board. Handig om door te sturen naar je opdrachtgever. Of om te delen met collega’s, zodat zij heel gemakkelijk een reactie kunnen geven op elke ‘pin’ op je board.

Foto macbook met Boards Event Inspiration

Hoe werkt dat ook alweer, zo’n Pinterest for events?

Onder ieder artikel zie je een hartje. Druk je hier op, dan voeg je met één druk op de knop het artikel toe aan een Board naar keuze.

Artikel toevoegen aan boards op site Event Inspiration

Nooit meer zoeken naar ‘dat ene artikel’ dat je ooit hebt gezien. Wanneer je aan je collega’s of opdrachtgever wilt laten weten wat je hebt verzameld, deel je een Board door de deelbare link te kopiëren.

Ideaal toch? Dus ga meteen aan de slag en maak je eerste board. Je ziet de Boards functie rechtsbovenin op de website staan. Zo zit je niet alleen tijdens het kerstdiner, maar ook aan de (digitale) vergadertafel met een vol Board.