Flashback Friday: Me, myself en mijn opblaaspop

Een 25inch-grote kopie van jezelf; doe daar maar eens luchtig over!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
25 inch opblaaspop met afbeelding van persoon

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Zo deelden we op 14 mei 2019 een artikel over een opblaaspop met de afdruk van jezelf. Let’s go (flash)back to: de opblaaspop van 25 inch.

Deze opblaasbare mini-me is 25 inches groot (oftewel 63,50 centimeter) en is net zo grappig als interessant. Waar het ludieke karakter overduidelijk zichtbaar is, zien wij ook mogelijkheden voor events. Ja echt!

Deze opblaasbare replica’s van mensen zijn namelijk volledig te customizen. Het is toch geweldig om op die manier jouw medewerkers of merk op speelse wijze in de spotlights te zetten?

Kiezen maar…

Een 25inch-pop is, naast de geüploade foto van jezelf, op zeven manieren te bewerken; huidskleur, tattoo’s, bovenkleding, onderkleding, schoenen, accessoires en zelfs met thema-outfits. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Toch niet helemaal naar wens, dan kun je ook jouw favoriete outfit doorgeven. Yep, volledig op maat in jouw eigen (bedrijfs)kleding!

25 inch opblaaspop
25 inch opblaaspop

Leuk, maar ook voor events?

Wij zien genoeg mogelijkheden. Juist door de optie een pop volledig naar wens vorm te geven. Lanceer je een nieuwe bedrijfsnaam en logo? Geef iedereen tijdens het event een kopie van zichzelf in de nieuwe bedrijfskleding. Wil je veel reuring bij de aankondiging van het thema van jouw personeelsfeest? Stuur iedereen zichzelf toe, gekleed in superheldenpak, kerstmannenoutfit of cowboykleding. Organiseer je open dag en wil je tonen waar jouw medewerkers werken? Plaats de poppen op de juiste werkplekken. Zit je in een internal branding-campagne? Laat iedereen op de pop zijn belangrijkste focuspunten opschrijven en verzamel ze voor een later evaluatiemoment. Om maar een paar dingen te noemen…

Nu je hier lucht van hebt gekregen, wil je vast zelf ook een keer deze 25inch-pop inzetten. Bestellen en blazen maar!

Beeld: 25inch.me