Euraka! Dit zijn de 5 redenen waarom opdrachtgevers en eventmanagers naar Event Inspiration Days komen

En waarom jij ook vandaag nog je ticket wilt kopen. Maar hé: no pressure.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Inspiratie event - lamp

De eerste editie van Event Inspiration Days – Under Pressure – is in aantocht. Voel je je FOMO de kop opsteken en voel je de (bloed)druk stijgen? Klinkt goed, maar is nergens voor nodig. Het laatste wat we willen is dat je hoofd nog voller wordt. Deze dag staat namelijk ook in het teken van leren hoe je voortaan met een leeg hoofd naar huis gaat. Dat gezegd hebbende; we vullen ‘m wel gelijk weer met toffe inspiratie, doelgericht advies en interessante gesprekken binnen je netwerk. Kom op donderdag 6 februari (voor een ochtend of middagsessie) naar Amstel Boathouse. Hier zijn vijf redenen waarom!

1. Leeg was nog nooit zo lekker

Professionals all around the world, en zeker in de eventbranche, hebben dagelijks duizend-en-één dingen op hun to do lijst staan. Klinkt herkenbaar? Dan weet je dat er minstens zoveel ook nog in je hoofd zit. Hoe je beter om kunt gaan met deze werkdruk – nee, strike that – die werkdruk kunt verminderen door je effectiviteit te verhogen, legt spreker en trainer Peter van Weel uit.

Peter-goed-stress-spreker-2peak-working
zabeth-van-veen-imago-deskundigen-spreker-indruk

2. Van onder druk naar onder de indruk

Onder hoge druk werken is ook leuk – je bent goed in wat je doet! Straal jij het uit? Imagodeskundige en presentatiecoach Zabeth van Veen filtert eerste, tweede en derde indrukken en legt uit hoe je deze kunt optimaliseren om je invloed te vergroten. Van een klein detail (meer groen dragen), tot een groots gebaar (durf eens deze houding aan te nemen): ze neemt je mee in het indrukwekkende samenspel van presentatie en perceptie.

3. Tim zegt dingen, jij denkt na

Voor een indrukwekkende afsluiting van dito dag, verzorgt Tim Lenders de wrap up. Als mede-oprichter van Mensen Zeggen Dingen denkt hij heel genuanceerd na over hoe zaken juist zo kort mogelijk door de bocht kunnen. Hij schrijft proza, poëzie en betogen en komt elk optreden weer met een nieuw idee. Eerder al stond hij op Lowlands, Pukkelpop en de Zwarte Cross en op 6 februari staat hij er voor jou. Zijn visie en verwoording zet jou aan het denken. Wat neem jij mee aan het eind van de dag?

Tim Lenders - spreker - EI Days

4. Inspiratie voor het oprapen

Wij zouden Event Inspiration niet zijn als we niet ook verrassen en inspireren! Tijdens Under Pressure vind je daarom een paar van onze fijnste inspiratie-items as shared on site. Live en speciaal voor jou, om te bekijken en te beleven. Tipje van de sluier? Je graait de tofste dingen zelf bij elkaar en er komt een nog nooit in Nederland vertoond smaakconcept naar Amstel Boathouse. Zei iemand ‘Fomo’?

5. Events finest verzameld op één locatie

Je bent natuurlijk niet de enige bezoeker van Event Inspiration Days – Under Pressure. Thank god, not! Van Agency tot Zalencentrum (grapje!): wij brengen event managers, opdrachtgevers, creatieve bureaus en leveranciers samen. Professionals die de branche mooier maken en willen leren en inspireren. Van ons en van elkaar. Hier ontmoet je events finest, dat wil je toch niet missen? Maar nogmaals: no pressure… 

Kies je sessie, koop een ticket!

 

Beeld: Leo Vogelzang VOF, Zabeth van Veen, Tim Lenders