De foto’s, aftermovie en alle ins- en outs van Event Inspiration Days

Nog één keer nagenieten… en nog een keer…!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We stuiteren nog steeds een beetje, want de eerste editie van EID (ja, afkorting toegestaan) was voor ons een groot succes. Als we de cijfers en feedback van de ingevulde enquetes moeten geloven, staan we daar niet alleen in. Heel fijn, want we doen het voor ons allemaal. Je weet wel, iets met sharing the bright side of live!

Objectief en integer als we zijn, zijn we ook eerlijk over jullie feedback. Gelukkig is dat haast net zoveel genieten als van de foto’s en de aftermovie.

entree EI Days - Amstel boathouse

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden

We kunnen er over blijven roepen, maar je ziet en hoort natuurlijk liever van jouw collega eventprofessionals hoe ‘Under Pressure’ is ervaren. Geniet van de foto’s op onze Facebook-pagina (gemaakt door Loek Buter Photography) of van onderstaande aftermovie (gemaakt door VidiVision).

Let daarbij extra goed op de soundtrack! We beloven namelijk op ons platform te schrijven over onderwerpen die volgens ons echt het verschil maken in de eventbranche, zo ook over Modern Day Composers. Deze organisatie zorgt ervoor dat jouw event echt een eigen geluid krijgt. Letterlijk, want zij maken o.b.v. een briefing een uniek muzieknummer die perfect past bij jouw bedrijf of event. Practice what you preach! Dus geen aftantse stockmuziek onder onze aftermovie, maar ‘ons geluid’. We vinden het perfect bij ons passen. Wat vind jij? Klinkt het in ‘Event Inspiration’-stijl?

Een leeg hoofd? Een hoofd vol indrukken!

We beloofden een leeg hoofd, maar zeiden gelukkig niet wanneer. Want wat kregen de gasten veel handige tips en practische tricks. Peter van Weel gaf interessante inzichten over ‘het externe geheugen’. Een geslaagde presentatie, getuigen de reacties in de enquete, hoewel enkelen aangaven dat ze het leuk hadden gevonden nog meer (nieuwe) tips te willen horen. Zoals Peter zelf zei; het is geen rocketscience, maar eerder confronterend om te beseffen dat je de dingen wel weet, maar het in de praktijk niet uitoefend. Die notificatie staat aan!

Zabeth van Veen wist de gasten nog meer te bekoren met haar aanstekelijke en vooral praktische tricks. Uit de enquete bleek dat de directheid, energie en talrijke tips van Zabeth erg werden gewaardeerd.

Was je niet bij Event Inspiration Days aanwezig of wil je je nog eens goed verdiepen in de presentaties, dan zijn hier de presentatie van Peter van Weel en de presentatie van Zabeth van Veen. Happy reading!

Sharing is caring

We love numbers! Dus laten we er een paar noemen, want we zijn bijna cum laude geslaagd. De drie presentaties van Peter, Zabeth en wrap-upper Tim Lenders zijn gemiddeld met een 8- beoordeeld. Nice!

De catering, de uitstraling en het personeel van Amstel Boathouse kregen gemiddeld ook een 8-. Top.

De entertainment (Henry the Signpainter, Bubblemachine van Wowmakers en de grijpmachine van Mobiel Casino Nederland) werd gemiddeld met een 7 beoordeeld. Niet slecht, maar we willen voor een sticker gaan,  dus dat verdient voor de volgende editie meer aandacht.

We kregen daarnaast ook goede feedback op wat goed was, beter kon en wat jullie advies is qua thema voor een volgende editie. Grootste pluspunten waren de scherpe sprekers, de keuze bij registratie tussen een ochtend- en een middagsessie en de duur van het event (kort, krachtig, netwerken). Ook over de samenstelling van (corporate) opdrachtgevers, bureaus en eventprofessionals kregen we veel positieve reacties.

Hoewel het ons enigszins verbaast, hebben meerdere gasten aangegeven de entertainment niet te hebben gezien/meegemaakt. Hier zullen we de volgende keer nog meer aandacht op vestigen. Klein detail; doordat in de enquete geen ‘niet van toepassing’ was meegenomen in de normering, is de entertainment door hen met een ‘nul’ beoordeeld. Oei, dat was een leerzaam moment voor ons!

Eindigen we met het trotse resultaat van een 8.0 voor de Net Promoter Score (oftewel de mate waarin je een bezoek aan Event Inspiration Days aan een collega zou aanbevelen). Dat treft, want we zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht, meld je hier dan vrijblijvend aan. Tot snel!

Event Inspiration Days 2 - Pitches can be bitches

Beeld: Loek Buter Photography