‘Table for two’ van The Food Line-up bij Amsterdamse eventlocaties

8x unieke locatie, 8x chef, 8x samen coronaproof uit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Table for two - the food line up - dineren - coronaproof - locatie - venue - food

Vanaf 1 juni mogen ze weer… de horeca! Met de dan geldende maatregelen wordt het eindelijk weer mogelijk gemaakt om op nieuwe manieren samen te komen, weer uit te gaan en mooie herinneringen te maken.

The Food Line-up maakt dat moment extra bijzonder met ‘Table for two’; een heerlijke avond bij iconische spaces in Amsterdam, verzorgd door spraakmakende chefs.

Table for two - the food line up - dineren - coronaproof - locatie - venue - food

Bijzondere samenwerking tussen cateraar en eventlocaties

Deze markante tijd zorgt voor buitengewone verbindingen. Wie had namelijk ooit gedacht dat je met 15 andere ‘koppels’ kunt genieten van een vijfgangen diner in het Machinegebouw (Westergas) gekookt door BBQ-held Jord Althuizen? Of dat je je vingers aflikt bij het zeven zonden-diner met op maat entertainment van BIG Creative in de Vondelkerk? En dan hebben we de smaakvolle concepten van locaties zoals Mayor Manor, Felix Meritis, Capital C, Jimmy Woo en anderen nog niet genoemd… die overigens allemaal worden ingericht en aangekleed door Boozed event design!

Table for two - the food line up - dineren - coronaproof - locatie - venue - food

Historische plek voor jezelf

Waar normaal honderden mensen vertoeven tijdens prachtige events, zit jij straks samen met maximaal 29 andere gasten. Dat is oprecht een once in a lifetime experience. Ook zeker voor veel Amsterdammers die vaak genoeg nog onbekend zijn met deze plekken, ook al komen ze er vaak langs.

Wil jij op een vrijdag, zaterdag of zondag in juni volgens de maatregelenrichtlijnen van het RIVM geniaal lekker eten op een waanzinnige plek? Bestel dan vanaf 1 juni een Table for two op de site van The Food Line-up.

Beeld: Mitchell van Voorbergen