Onvervalst entertainment met coronaproof V.I.Peep Show

Pubquiz, karaokeshow, bingo of backstage-ontmoeting

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
V.I.Peepshow - acts - entertainment - corona proof - live events

We kennen de heren (of moeten we zeggen ‘ooms’) van De Feestcaravan van o.a. Stalbucks. Het is altijd gegarandeerd plezier met Ome Sjaak en Ome Joop en hun interactieve entertainment. Dus toen ze hoorden over de eventbeperkingen was het tijd voor actie! Een nieuw concept was na een bruisende brainstorm echter zo gepiept en staat klaar om snel door jou in gebruik te worden genomen!

De nieuwste telg in deze feestbeestenstal is de V.I.Peep Show. Ja, echt! Maar dan eentje waar je je (COV)ID niet hoeft te laten zien, want ook 18- approved!

V.I.Peepshow - acts - entertainment - corona proof - live events

Coronaproof interactieve entertainment

Vanuit de privécabines zie je tijdens je anderhalve meter borrel zowel showmaster Ome Sjaak als de andere bezoekers van dit swingende privéfeestje. Druk jij als eerste en hoor je een piep? Dan is de beurt aan jou! Of je nu een pubquiz, karaokeshow, bingo of backstage-ontmoeting hebt geboekt, Ome Sjaak en Ome Joop maken er gegarandeerd een Corona proof feestje van. 

V.I.Peepshow - acts - entertainment - corona proof - live events

De V.I.Peep Show is helemaal hot, want klaar voor de anderhalvemeter events. Het concept voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen de deelnemers elkaar horen en zien, maar niet aanraken door de wanden van plexiglas en bloemetjesbehang. In de cabines van dit coronaproof entertainment worden de nodige hygiëne-maatregelen getroffen en de showmaster in het midden verwelkomt dit keer zonder high fives de nietsvermoedende gasten.

Genodigden werden altijd al in de watten gelegd, maar bij dit Feestcaravan-concept is het VIP-gehalte optimaal. Vraag tijdens de anderhalve meter borrel de geheime gast het hemd van het lijf, zing onbezorgd mee met hits als Dokter Bernard en Heal The World of dans de Macorona! Dat wordt feesten tot je rode oortjes hebt! Dat is entertainment waar we van houden!

Beeld: De Feestcaravan