Met dit all-in Festival Package gaat jouw bedrijfsfestival gewoon door!

Een volwaardige eventbeleving bij jou thuis

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De zomer komt eraan, heerlijk! De zon schijnt, de slippers worden uit de kast gehaald en de uitnodiging voor het jaarlijkse zomerfeest van het werk ploft op de (digitale) deurmat. Als jij denkt dat dit vanwege de corona-maatregelen een ver-van-mijn-bed-show is, dan heb je het hartstikke mis. Want dankzij de ‘Do It Yourself’-Festival Package van effectgroep* is dit eerder een dicht-bij-mijn-huis-show.

Inderdaad, met het ‘thuispakket’, een digitale verbinding en de creative minds van dit communicatiebureau wordt zowel het voor- als natraject als het event zelf een beleving. Inclusief de kippenvelmomenten en impact zoals je die tijdens een real live (yep, de ‘v’ staat er niet voor niets) feest ervaart!

Online party met collega’s

De digitale initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Van inhoudelijke webinars tot gezellige bingo- of pubquiz-sessies. Hartstikke leuk, maar wat doe je als je in deze tijd op zoek bent naar een virtueel event waar eventbeleving inclusief strak concept de boventoon voert. Bijvoorbeeld omdat de organisatie een jubileum heeft te vieren, omdat je jouw medewerkers een hart onder de riem wilt steken of simpelweg omdat het jaarlijkse personeelsfeest niet doorgaat, waar iedereen altijd zo erg naar uit keek. Dan is Festival Package (what’s in a name, right?) een uitstekend alternatief voor een tof voortraject en onvergetelijke avond. Effectgroep* bezorgt de ingrediënten, jij bouwt er een feestje van!

Festival - package - effectgroep - feest - online event - virtual event - community - DJ

Een compleet feestconcept inclusief communicatietraject

Van de voorbereidingen tot aan de apotheose, en de aftercommunicatie; aan alles is gedacht en volledig op maat samengesteld. Van een branded festivalpakket (met onder andere gadgets, een cocktail-mixpakket of biertjes met bedrijfslogo en andere gekkigheid) tot een online community met goede dj’s en interactieve momenten. Zelfs in een hangover kit voor de volgende ochtend is voorzien. In het voortraject kunnen medewerkers hun favoriete nummers doorgeven voor de speciale bedrijfs-top40, kan een door een choreograaf ontwikkelde dans worden ingestudeerd of kan men onderdeel worden van de openingsact. Tijdens het feest wordt met zijn allen geproost, kan iedereen elkaar zien dansen, wordt fanatiek meegedaan aan speciale foto-challenges en mag je je moves laten zien als jouw liedje in de top40 voorbij komt. Uiteraard wordt alles vastgelegd voor een spectaculaire aftermovie in het natraject.

Wil je er echt een feestje van maken thuis, dan laat je iedereen maximaal drie vrienden uitnodigingen, zodat je coronaproof kunt feesten… met je vrienden én je collega’s.

Festival - package - effectgroep - feest - online event - virtual event - community - confetti
Festival - package - effectgroep - feest - online event - virtual event - community - pakket

Alles onder één dak, zodat bij jou het dak eraf gaat

Communicatiebureau effectgroep* helpt bij interne en externe communicatie-uitdagingen. Dat betekent dat ze veel meer dan enkel events in house organiseren. Van eerste uitnodiging tot festival package en op maat gemaakte website, en van eventlogo tot branding on site en eventuitvoer; dit team kan het allemaal. Wel zo prettig en veilig voor jou als opdrachtgever!

Wil jij jouw medewerkers een ongedwongen totaalbeleving geven die ze gewoon thuis kunnen meemaken, dan is het goed om de effectmakers van effectgroep* eens te bellen.

Mocht je Festival Package leuk vinden, check dan ook de concepten Restaurant TAKE OVER (neem een restaurant over en nodig jouw exclusieve gasten uit) en What the Hack (de online hackathon voor bedrijven).

Festival - package - effectgroep - feest - online event - virtual event - community - cocktail

Beeld: Tycho’s Eye Photography