Food & Drinks

Van der Linde Catering levert De Smaakvolle (out of the) Box

A gift of hapiness

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Van der Linde Catering & Evenementen - smaakvolle box - giftbox - events - online events - teambuilding

Wat doe je als je als innovatieve cateraar tegen een coronacrisis aanloopt? Er tegenop boksen en doorgaan met innoveren! Zo schreven we al over de gastvrije mondkapjes. De volgende slimme vinding is De Smaakvolle Box; een giftbox waar de passie, duurzame gedachte en drang naar vernieuwing van Van Der Linde Catering + Evenementen vanaf straalt.

Een box vol eten en drinken, dat hebben we in deze tijd wel vaker gezien toch? Klopt, maar de term ‘smaakvol’ dekt de lading niet. De boxen zijn namelijk vol geladen met gezonde en verrassende food én non-food items. Inderdaad, het uitpakken voelt als een persoonlijk cadeau met verrassende inhoud.

Elke gelegenheid een eigen box

Zet je de medewerkers van deze cateraar bij elkaar voor een brainstorm, dan kan je een lange lijst met ideeën verwachten. En zo geschiedde op de vraag “Wat voor Smaakvolle Boxen kunnen we ontwikkelen?”. Het assortiment beslaat inmiddels vier soorten boxen voor uiteenlopende gelegenheden en het einde is nog lang niet in zicht. Wat ze gemeen hebben is de aandacht voor detail en de altijd verrassende twist. En volledig coronaproof, uiteraard!

Floating Farm - Van der Linde Catering - catering - evenementen - online events - hybride events - boxen - food

Dutch Taste Lunchbox

Deze lunchbox is de ideale oplossing voor een vergadering of event op locatie. Geniet van onder andere luxe belegde sandwiches, vegetarische salade, kleurrijke wrap, fruitsalade van het seizoen, zuivel van de Floating Farm… en de meegestuurde muzieksuggesties. Inderdaad, lokale ondernemers zorgen voor een groot deel van de inhoud. Lekker man!

Powerbox - Van der Linde Catering - catering - evenementen - online events - hybride events - boxen - food

Power Boost Box

De perfecte keuze als jouw hersenen een constante toevoer van energie nodig hebben. Beschikbaar in een weekly versie voor een week aan heerlijke houdbare brainfood tussendoortjes en een daily variant voor tijdens een vergadering of bijeenkomst. Extra leuk aan deze versie is het feit dat elke snack apart verpakt is en het hoofdingrediënt een kleine tip geeft over de inhoud.

Vergeet vooral niet gebruik te maken van het meegeleverde springtouw voor de korte powerbreak. Het zijn de speelse details die het hem doen! Zoek je een boost, dan zijn deze bites met een gezonde basis zoals dadels, kokos, granen, noten, gedroogd fruit en cafeïne de juiste keuze voor jou.

Bij partnerlocatie Beeld & Geluid Den Haag zou deze Power Boost Box tijdens een hybride event bijvoorbeeld perfect passen. De livestream met mensen in de zaal geeft het event een extra effect, zeker als men culinair thuis kan genieten van dezelfde gezonde snacks als in de zaal. Een mooie boost voor jouw event!

Moederdagbox - Van der Linde Catering - catering - evenementen - online events - hybride events - boxen - food

Borrelbox

Hoe leuk is het om jouw online meeting af te sluiten met deze bijzondere borrelbox vol verse items met een vernieuwende twist. Van kleurrijke kazen met mosterd dip tot regenboog wraps en van blauwe nancho’s tot gezellige borrelvragen en een dranktip voor een lekkere cocktail. Proosten vanuit huis voelde nog nooit zo samen!

Summer BBQ Box

Een box met alle benodigde ingrediënten voor een gevarieerde barbecue voor twee personen met onder andere gemarineerde runderbiefstuk, vispakketjes, jalapeño worst en spiesjes van saté, groenten of gamba’s. Uiteraard inclusief heerlijke bijgerechten en een verrassend dessert vanaf de kolen. Extra leuk in deze box; een ludieke quiz met premium gift.

Herman den Blijker - Van der Linde Catering - catering - evenementen - online events - hybride events - boxen - food

Extra smaakvolle op maat boxen

Dat de boxen naar meer smaken blijkt niet alleen uit de enthousiaste reacties van opdrachtgevers. Ook het personeel heeft de smaak te pakken. Naast de op maat gemaakte dinerbox inclusief online kookworkshop van Herman den Blijker, zijn ze bij Van Der Linde nu alweer druk bezig met de VR-box. Inderdaad, een total experience waarin je met de meegeleverde kartonnen VR-bril in één keer vanuit de woonkamer in een eventlocatie aanwezig bent. Daar check je de bedrijfspresentatie van de directeur, het gastcollege van een toffe spreker of… nou je, de mogelijkheden gaan heel v(e)r!

Wil jij jouw medewerkers of relaties verrassen, dan ben je op het juist adres bij De Smaakvolle Box. Box ouwe!

Beeld: Van Der Linde Catering + Evenementen