Square 2.1 verzorgt online kunst- en circuservaring door jouw hele huis

Een unieke mix van circus, beeldende kunst en poëzie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Je bent vast wel bekend met een bezoekje aan het circus of een kunstexpositie, maar heb je er ooit over nagedacht dat je hier de deur niet eens voor uit hoeft? Met de nieuwe online experience van het Rotterdamse circustheatergezelschap Tall Tales Company en kunstenaar Don Satijn beleef je een expositie die je waarschijnlijk bekend voorkomt: je eigen huis. Onder begeleiding van drie jongleurs, een verhalenverteller en een kunstenaar wordt je meegenomen op een 45 minuten durende circuservaring door jouw woonomgeving.

Deze virtuele tour is er niet zo een waarbij je zittend op de bank naar een scherm kijkt. Je vindt jezelf voor je slaapkamerraam, draaiend door de woonkamer en met je ogen dicht op de wc.  Ja,echt!

Van internationale festivaltournee naar digitale beleving

De plannen van Square Two waren groots: een internationale festivaltour als gevolg van twee jaar gezamenlijk onderzoek van beeldend kunstenaar Don Satijn en de jongleurs van circustheatergezelschap Tall Tales Company. In deze indrukwekkende show vormen patronen uit ons dagelijks leven de inspiratie voor een bijzondere circus performance.

Een fysieke show is tijdelijk niet mogelijk, maar gelukkig is daar een oplossing voor gevonden. Als vervanging van de festivaltour, is er een digitale variant van Square Two ontwikkeld. Een wandeltocht van de woonkamer tot de keuken; Square 2.1.

Tall Tales Company - Square2-1 - ©Megin Zondervan

411–41-31–31-411. Ik zie het je denken, maar nee, dit is niet mijn wachtwoord of een geheime boodschap. Deze cijferreeks is de basis van Square 2.1. In deze voorstelling komen de fysieke en numerieke wereld samen in een show vanuit huis.

Laat je verrassen in jouw eigen in house expositie, te boeken bij HH Producties. Het is verrassend meeslepend!