Flavour Explorer laat smaak medewerkers bepalen in virtuele meeting

Virtual magic tricks for your mouth

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Flavour Explorer - experimenten met proeven

Online meetings en vergaderingen zijn aan de orde van de dag. Maar hoe kan je – op afstand van elkaar – een inhoudelijke boodschap belevingsvol overbrengen? Of juist een ludiek onderdeel integreren in een serieuze meeting? Zet andere zintuigen op scherp met Flavour Explorer!

Laat je meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van smaken, waarbij smaakpapillen worden verrast.

Flavour Explorer is de smaakvolle activiteit die perfect is in te smaak tijdens online bijeenkomsten meetings

Een box met jouw persoonlijke smaak

Elke deelnemer aan de online meeting ontvangt een box met ‘eetbare magie’, zodat jullie gezamenlijk de virtuele Flavour Explorer-sessie kunnen bijwonen vanuit het Lick Me Lab (inderdaad, dezelfde organisatie als van die toffe eetbare ballonnen waar we eerder over schreven).

flavour explorer op events

Het is een sessie die is opgebouwd uit advieswerk van innovatieafdelingen van grote bedrijven zoals Cadburys. Van smaakveranderende snoepjes tot verbijsterende experimenten waarin elke zintuig (aanraking, geur, smaak, geluid en zicht) wordt onderzocht om zodoende een uniek profiel samen te stellen van jouw smaakbeleving. Na deze experience snap je beter waarom je van sommige smaken houdt en hoe je voedsel nog beter kunt ervaren.

Het ziet eruit als een leuke sessie die je kunt gebruiken om de link te leggen met ieders persoonlijke rol binnen een organisatie of om te peilen of de gekozen strategie ‘naar meer smaakt’. Daarnaast… hoe leuk is het om te beseffen dat eten ineens niet meer zoet is en je chocolade echt bizar vindt smaken!

Deze beleving is bij Lick Me I’m Delicious uit Engeland te boeken, maar we hopen dat dit ook snel in Nederland wordt opgepakt!

Flavour Explorer - host van smaakexperiment

Beeld: Lick Me I’m Delicious