FuivConcepts: te gekke eventattracties en concepten

Originaliteit & hilariteit ten top

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
fuiv concepts - acts - entertainment - 13

Dat in Eindhoven niet alleen Philips het licht zag, bewijst FuivConcepts. Deze Brabantse conceptbedenkers zetten te gekke attracties en concepten neer. Gezien op Paaspop, Solar en Into The Woods.

Kan jouw (bedrijfs)festival of personeelsfeest wel wat hilariteit gebruiken? Check dan snel deze Fierjleppers uit Venus, oftewel FUIV!

LEES MEER: Doe je bezoekers een lol!

Een levend potje flipperkast

Levend tafelvoetbal kennen we inmiddels wel. Levend curling? Hebben we ook al voorbij zien komen. Maar what about een levend potje flipperkast? Denk een grandioze flipperkast, waarin deelnemers een stootkussen op hun hoofd binden. Hoofd door de bodemplaat van de flipperkast steken, en: actie! Om de feestvreugde te vergroten, zijn er extra triggers toegevoegd die je in een conventionele flipperkast niet vindt. Een bellenblaasmachine, een vliegenmepper… Flipperfest is een hilarische attractie an sich, en een waar schouwspel als je je collega’s in actie ziet. Lachen!

fuiv concepts - acts - entertainment - 10
fuiv concepts - acts - entertainment - 9
fuiv concepts - acts - entertainment - 16
fuiv concepts - acts - entertainment - 11
fuiv concepts - acts - entertainment - 17

Alle ballen verzamelen

Maar natuurlijk is er meer. Wat dacht je van duelleren met je tegenstander vanuit een badkuip, bovenop een glijbaan? Voor publiek met ballen is Canapult te gek. Je neemt plaats in een kano, omgetoverd tot krokodil, die wordt afgeschoten door een enorme katapult. Aan het einde van die baan.. staat een bad. Dan is het zaak om zo snel mogelijk aan een bel te rinkelen. De snelste Canapultist wacht ware blaam. Gevalletje moet je meemaken, maar één ding beloven we: adrenaline en spektakel gegarandeerd. 

FuivConcepts is geen strak conceptbureau, een beetje ‘houtje touwtje’ misschien. Dat moet bij je bedrijf passen, maar heeft wat ons betreft errug veel charme. En op de schaal van originaliteit krijgen ze van ons een dikke 10!

Beeld: FuivConcepts