MyEventNote biedt ‘echte’ op maat bankbiljetten inclusief AR-activaties

Een tastbare herinnering na elk event

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

MyEventNote is een innovatief concept voor de contante betalingssystemen op events en festivals. Weg met de plastic muntjes, want deze bankbiljetten zijn zoveel veel gaver.

Gedrukt door één van de oudste bankbiljettendrukkers ter wereld en voorzien van AR-toepassingen, is dit te gek voor zowel de bezoeker, als ook de organisator (#katjing)!

Betaalmiddel als souvenir

Over de hele wereld is Koninklijke Joh. Enschede bekend om de aansprekende bankbiljetten en postzegels die daar worden gedrukt. We hebben enkele voorbeelden van MyEventNote op kantoor liggen en ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. In die zin dat de biljetten op echt katoen worden gedrukt, gebruik wordt gemaakt van diepdrukplaat afdrukken en zijn voorzien van holografische folie, UV-elementen en unieke nummering. Hoe tof is dat!

Maak voor elke editie van jouw event of festival een nieuw ontwerp en gegarandeerd dat nagenoeg iedereen een biljet mee naar huis neemt als uniek aandenken. Leuk voor de bezoekers, geweldig voor de organisator, want dat levert een mooie omzet om. Slim!

Eventnote - KLM voorzijde
Eventnote - DubaiWorldExpo_Biljet
EventNote - geld
Eventnote - WWE_Dollar

AR-toepassingen

Extra bijzonder aan MyEventNote is het feit dat de bankbiljetten tot leven kunnen komen door middel van Augmented Reality. Scan het biljet met je smartphone en virtueel geanimeerde karakters verschijnen in de ruimte. Zo treedt ineens Martin Garrix op in je woonkamer of kan je met jouw idool op de foto. Je kunt zelfs door het sparen van een ‘set aan biljetten’ karakters laten verschijnen die met elkaar interacteren, zoals voetballers die een wedstrijden spelen op je tafel.

Dan vraag je je wellicht vervolgens af of MyEventNote alleen interessant is voor grote events en festivals? Dat valt dus reuze mee, want vanaf 3.000 stuks is het al interessant. Vind je dit ook een te gek idee? Dan hop, naar Enschede!

Beeld: MyEventNote