Communicatie voor events: deze inkt zie je alleen als je een foto met flits maakt!

Dit magische moment geeft volop reuring!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Magische inkt die tevoorschijn komt met flits

Struinend over het internet komen we vaak de leukste dingen tegen die perfect in te zetten zijn als communicatie binnen events. Deze toepassing is er zo eentje. Niet nieuw, wel heel gaaf!

Een simpel principe, maar een heel bijzondere inkt; een pigment die enkel wordt geactiveerd door de fits van een camera. Hoe tof is dat!

Een flitsende start voor jouw event

De toepassing is (onder andere) gebruikt bij de aankondiging van het Quebec City Magic Festival in 2014. Half lege posters met enkel een goochelhoed en de melding een foto ervan te maken werden gedeeld. Natuurlijk zorgde dat voor interactie en al snel ging het als een lopend vuurtje!

Hoe tof is het om deze toepassing in te zetten in de communicatie van jouw events. Of als easter egg die stiekem ergens in het bedrijf hangt waardoor een artiest bekend wordt gemaakt, of enkele medewerkers een vip-treatment krijgen tijdens het event. Ook gaaf; als brand activation voor jouw product. Dat wordt een nachtje posters plakken in de binnenstad!

We weten niet welke drukker dit in Nederland kan doen, maar hebben wel gevonden wat voor pigment het betreft. Succes! Deel je het met ons als je weet wie dit in Nederland kan doen?