Leukefeesten.nl maakt van elk event én samenwerking een feest!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Feest der herkenning event RTL vrouw in ballenbak (foto-Tycho's Eye Photography)

Jezelf Leukefeesten.nl noemen doe je alleen als je overtuigd bent dat je dat kunt bieden. En dat kunnen ze! De mensen achter Leukefeesten.nl zijn feestmakers pur sang. Dat merk je aan de diversiteit aan feestthema’s die ze aanbieden, maar ook aan het maatwerk wat ze leveren en het plezier waarmee ze hun werk doen!

Live event leukefeesten.nl effectgroep BrandDeli RTL (foto-Tycho

Passie voor bedrijfsfeesten

Al ruim vijftien jaar organiseert Leukefeesten.nl bedrijfsfeesten van 100 tot 2.500 personen. Ze regelen alles voor je; van creatief feestconcept tot catering en van registratiewebsite tot entertainment. Als het aan het team ligt, is elke dag een feestje. Je merkt dat organiseren in het bloed zit. En dat werkt extra leuk (pun intended).

Thema’s, locaties, entertainment en meer

Leukefeesten.nl ontzorgt van A(rtiesten) tot Z(angers) en alles daar tussen in. Eventlogo’s, uitnodigingstrajecten, eventlocaties, culinaire concepten, en zelfs evenementenverzekeringen. Zo kan je niet alleen genieten van de avond zelf, maar ook het hele voor- én natraject.

De feesten kunnen ook worden georganiseerd op jouw eigen locatie, zoals kantoor, bedrijfshal of parkeerterrein. Levert je meteen fiscaal voordeel op vanwege de werkkostenregeling. Transformeer het tot sfeervol festivalterrein, hippe club of… alles kan. Feestthema’s genoeg!

Ga je liever voor een uniek event, dan ben je bij Leukefeesten.nl ook aan het juiste adres. Sterker nog, daar worden ze misschien zelfs nog wel blijer van, want dan kunnen ze je helpen met een perfect passend concept.

back to live leukefeesten.nl dansende vrouw bij Netflix feest (foto: Tycho

Coronaproof en post-corona feesten

De afgelopen periode zijn we (bijna) gewend geraakt om collega’s vanaf een beeldscherm te ontmoeten. Maar vanaf de zomer ’21 wordt het allemaal vermoedelijk weer normaal.

Na ruim een jaar thuiswerken is het straks de hoogste tijd voor een personeelsfeest! Leukefeesten.nl heeft vier toffe concepten bedacht voor hèt after-corona moment met collega’s. Feest op de lekkerste beats, geniet van de meest heerlijke gerechten en vermaak je met het gaafste entertainment. Kan je niet wachten? Ook op dit moment organiseert dit bureau (online) events die mogelijk zijn binnen de maatregelen.

Proost Corona Party vier vrouwen die aan het dansen zijn met een flesje bier in hun hand (Foto-Tycho

Beeld: Tycho’s Eye Photography

Kenmerken

  • Onwijs toffe themafeesten
  • Speciale feest concepten voor na corona
  • Bak aan ervaring én passie
  • Werken met Leukefeesten.nl is enorm leuk!

Eigenschappen

  • Specialisme
    Evenementenbureau Evenementenorganisatie Online en hybride events