Complimentencarrousel is één QR-code voor maand lang waardering

Laat ze scannen, laat ze verwennen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
scan Hans Kazan Complimentencarrousel is één QR-code

Hoe zorg je in coronatijd met het vele thuiswerken voor onderlinge verbinding tussen medewerkers en het uitspreken van waardering vanuit de directie? Laat die gesmolten chocoladereep via de post toch zitten… ga voor de Complimentencarrousel!

Deze inventieve oplossing zorgt een maand lang voor hilariteit en een serieuze note. Het leukste is dat de techniek erachter voor veel meer boodschappen toepasbaar is.

impressie website Complimentencarrousel is één QR-cod (1)

30 complimenten voor elke dag bereik

De Complimentencarrousel is even praktisch als indrukwekkend. Scan de QR-code op de poster in de bedrijfskantine, op de tafelstandaards bij de receptie of op de thuis ontvangen ansichtkaart en er gaat een wereld voor je open. Elke dag verschijnt er na het scannen een feelgood filmpje van ongeveer 45 seconden. Van een BN’er die je toespreekt tot een serenade en van een hilarische illusionist tot de warme woorden van de directeur. Kortom, van bekend tot onbekend, van variété tot dans en van humor tot serieus.

Als opdrachtgever bepaal jij welke 25 bestaande filmpjes in de Complimentencarrousel terechtkomen, aangevuld met vijf op te nemen fragmenten vanuit de directie, de saxafoonspelende salesmedewerker of de jonglerende IT-collega. Inderdaad, jij bepaalt, en dat voor een all-in package prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dat verdient wat ons betreft de complimenten!

Heb je liever dat Maan, Tom Coronel, Froukje de Both, Hans Kazan, Jim Bakkum, Jack Plooij of één van de vele BN’ers een op maat filmpje opneemt, dan kan dat natuurlijk ook.

impressie complimentjes Complimentencarrousel is één QR-code

De carrousel voor een jubilaris, win-actie of ‘Back 2…’

Met dezelfde techniek is natuurlijk veel meer te bereiken dacht ontwikkelaar Eventz. Een goede zet, want hoe geweldig is het als je als jubilaris een fles champagne krijgt met een QR-code erop, zodat je een maand lang de felicitaties krijgt van (oud-) collega’s, partner, kinderen, lijnmanager et cetera.

Wat te denken van de Back 2… school, office, sportzaal of wat dan ook. Laat op ludieke wijze zien welke veranderingen door de corona-maatregelen gelden in het gebouw. Elke scan is een nieuw ad random filmpje, dus scan er gerust meerdere op een dag!

Ook voor merken en winkels is de carrousel interessant; laat gasten bij een bezoek aan de beursstand of in de winkel de QR-code scannen. Naast de vele filmpjes is er ook de kans dat je in plaats van een fragment ineens de melding ziet dat je een prijs hebt gewonnen.

Zoals je ziet; er gaat veel meer schuil dan je denkt, achter één zo’n QR-code. Nice!

Beeld: Complimentencarrousel