Hartensteler levert toffe 3D pop-up kaarten voor relaties of medewerkers

Een handgeschreven kaart die indruk maakt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In een tijd waarin we de hele dag achter een scherm zitten en veel productieprocessen geautomatiseerd zijn, willen we even stilstaan bij een moment van aandacht. Want hoe leuk het als werkgever ook is om medewerkers of relaties een cadeautje te geven, het is vaak een persoonlijk bericht wat écht indruk maakt.

Stuur eens geen saaie reep chocolade of herkenbaar cocktailpakket. Hartensteler verzorgt bijzondere wenskaarten voor de momenten en mensen die écht aandacht verdienen! Leuk als actie voor Valentijnsdag of Complimentendag.

Hartensteler-Vlinder op bloem in kaart

Ruim assortiment met maatwerkmogelijkheden

Hartensteler is een wenskaartenbedrijf gevestigd in Antwerpen. Zij is gespecialiseerd in kaarten die zijn gebaseerd op de Japanse kunst Kirigami wat letterlijk ‘knippapier’ betekend in het Japans. De kaarten worden ontwerpen met de computer, uitgeknipt met een lasermachine (yep, geautomatiseerd) en vervolgens volledig met de hand in elkaar gestoken.

Wij zouden helemaal kriegel worden van dat gepriegel, maar zeg nou zelf; dit is toch veel leuker om te ontvangen dan een blok chocolade met een geprint bedankt-briefje. Er is een ruim assortiment met voor elke gelegenheid wel een kaart, maar Hartensteler denkt ook graag mee met een speciaal voor jouw ontwikkeld ontwerp. Van ‘bedankt’ tot ‘nieuw kantoor’ en van ‘verjaardag’ tot ‘Beterschap’.

Hartensteler-Birthday party
Hartensteler-geknipte boom in kaart
Hartensteler-Vlinder geknipt uit papier in kaart

Het kost wat geld en tijd (lekker schrijven aan de keukentafel), maar dat betaalt zich dubbel en dwars terug. Dus ga harten veroveren met Hartensteler.

Winkel Hartensteler winkel met geknipte kaarten
Supernurse geknipt in kaart van Hartensteler

Beeld: Hartensteler