Communication

De Kerst Carrousel is het perfecte alternatief voor dat saaie kerstpakket

Creëer écht binding en beleving!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De bladeren vallen pas net van de bomen of we hebben het alweer over kerst (en Sinterklaas). Absoluut, want de decembermaand is een maand om samen te komen, terug te blikken en vooruit te kijken. Een moment om medewerkers te bedanken voor hun harde werken en bij hen een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Laten we heel eerlijk zijn; met grote groepen collega’s samenkomen wordt waarschijnlijk lastig en op een ongeïnspireerd kerstpakket zitten ook maar weinigen te wachten. Wat moet je dan wel doen? De Kerst Carrousel inzetten van Eventz, want daar heb je 10 dagen plezier van!

Een persoonlijk cadeau voor collega’s

Wij stellen ons zo voor dat een gemiddelde organisatie een paar honderd kerstpakketten voor haar medewerkers heeft. Die kunnen het in week 50 of 51 komen ophalen op een bepaalde afdeling waar haast argeloos hun naam wordt doorgestreept. Oké, we schetsen wellicht een wat negatief beeld, maar zeg nou zelf; het is toch te gek als dit een geschenk is dat voor meer binding met het bedrijf en de collega’s zorgt?

Dat kan met behulp van een simpele QR-code (met een complexe techniek erachter). Scan je namelijk 10 dagen lang achter elkaar deze magische code, dan word je elke dag verrast met kleurrijke feelgood videoboodschappen van de directie, leden van de personeelsvereniging of BN-ers. Het is elke dag weer een verrassing wat je nu weer in het scherm ziet verschijnen. Een dankwoord van de directeur, een hilarische illusionist of een bekende zangeres die een intiem kerstnummer zingt voor je. Hoe gaaf is dat!

Eventz-Kerst-Carrousel-QR-code-op-een-kado
Eventz - Kerst Carrousel QR code op een kado
Eventz - Kerst Carrousel QR code op een kado

Nog meer beleving?

Dat kan, door de QR-code niet op de doos maar op elk individueel ingepakt cadeautje in de box te plakken, met elk een andere datum waarop de code gescand mag worden. Door cadeaus en filmpjes op een slimme of juist ludieke manier op elkaar af te laten stemmen creëer je zo dubbel plezier. Een kerstpakket is nog nooit zo bijzonder geweest.

Eventz - Kerst Carrousel QR code op een kado

Van de sint, voor de kids

Wat voor kerst kan, kan natuurlijk ook voor Sinterklaas want een grote Sinterklaasshow op kantoor is dit jaar niet vanzelfsprekend. Hoe gaaf is het als de kinderen ’s ochtends wakker worden en een cadeautje met handgeschreven brief van de Sint in hun schoen vinden. Scan de QR-code staat er in de brief en dan BAM, begint een meerdaagse beleving waarin de Sint in filmpjes van telkens ongeveer één minuut de kinderen meeneemt in een verhaal. Een verhaal wat uiteraard op maat is geschreven en wellicht plaatsvindt op het bedrijf waar papa of mama werkt of waar zelfs bepaalde medewerkers in meespelen.

Inderdaad, zo bijzonder kan één QR-code zijn. Dus weg met dat saaie kerstpakket en kies voor dit alternatief. Scan de code en er gaat een wereld voor jouw medewerkers open!

Beeld: EventZ