Met What3words vind je heel gemakkelijk je vrienden tijdens grote events

Elke 3 vierkante meter ingedeeld met 3 woorden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met de versoepelingen kunnen hopelijk in het allerlaatste staartje nog enkele festivals plaatsvinden. Wij kijken er in ieder geval hoopvol naar uit. Wat we liever niet meer terug zien is een slecht telefoonnetwerk waardoor je je vrienden na één keer bier halen al kwijtraakt in de mensenmassa.

Gelukkig biedt What3words uitkomst! Deze gratis tool is even simpel als innovatief. Niet voor niets dat dit wereldwijde adresseringssysteem in meer dan 190 landen wordt gebruikt door duizenden bedrijven, overheden en NGO’s… en vanaf nu ook festivalbezoekers!

De eenvoudigste manier om over locatie te praten

Straatadressen zijn niet ontworpen voor 2021. Ze zijn niet nauwkeurig genoeg om precieze locaties te specificeren, zoals ingangen van gebouwen, en bestaan ​​niet voor parken, landelijke gebieden en grote festivalterreinen. Dit maakt het moeilijk om iemand te vinden (in geval van nood, maar ook gewoon met je tray bier tijdens een event).

navigatie app what3words_UK_Press Kit_Picnic_London

Maar hoe werkt what3words?

Dit bedrijf verdeelde de wereld in vierkanten van 3 vierkante meter en gaf elk vierkant een unieke combinatie van drie woorden. Het is daardoor heel gemakkelijk om met slechts drie woorden elke locatie ter wereld te vinden en delen. Waaronder dus een willekeurig punt op een groot veld vol publiek.

Geen ‘ongeveer 5 meter van de front of house ter hoogte van de line array’, maar ‘schapen.woning.sjoelbak’. Een kompas in de app laat je vervolgens zien waar je naartoe moet lopen. Het mooie is, dat kan dus offline, met enkel GPS! Behalve als je satellietbeelden wilt, dan is data uiteraard wel nodig. Vanaf nu dus geen lauwe drankjes meer of feest vieren zonder vrienden… hoe lekker is dat? Laat die feesten maar komen, dankzij What3words.

Beeld: What3words