Leukefeesten.nl gaat vol gas met vier ‘feest-na-corona’-concepten

Feesten en teambuilden zodra het weer kan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Teneergeslagen de coronatijd doorkomen, dat kennen ze niet bij Leukefeesten.nl. Er werd mee gelaveerd met de maatregelen en waar het kon werden coronaproof events georganiseerd. Nu vinden ze het tijd om een dikke stip op de horizon te zetten.

De heropening van de evenementenbranche is met een toenemende vaccinatiegraad en de aanwezigheid van sneltesten aanstaande. Het moment om na te denken over wat jij als organisatie voor jouw medewerkers gaat organiseren om ze te bedanken voor de heftige tijd afgelopen jaar.

Leukefeesten.nl is daar volledig op voorbereid met vier concepten voor feest na corona waarmee je gegarandeerd zorgt voor een onvergetelijke feestavond!

P(r)oost Corona Party

Het is na alle corona ellende tijd voor een party! Vier het post-corona tijdperk en bedank jouw medewerkers voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar. Niet één keer, maar elk uur opnieuw want dit moment moet je goed vieren! Inderdaad, dit wordt een feest waar de blik (of het flesje) op de toekomst gericht is. Verwacht voor Corona (en 0.0% varianten), kilo’s confetti, geweldige muziek van De Corona’s (nice!) en hilarisch entertainment. Proost op samenzijn!

Check hier het P(r)oost Corona Party-concept.

Proost Corona Party vier vrouwen die aan het dansen zijn met een flesje bier in hun hand (Foto-Tycho

Back To Live

Proosten met een koud biertje, meezingen met de grootste hits en je favoriete moves showen op de dansvloer. Het kan eindelijk weer! In Back To Live haal je ruim een jaar ‘live’ in met een overdonderende opening, live cooking, live muziek van een topband en veel live entertainment. Een avond samen met collega’s. Daar krijg je zoveel energie van… daar kan je nog lang op teren!

Check hier het Back To Live-concept.

back to live leukefeesten.nl dansende vrouw bij Netflix feest (foto: Tycho

Feest Der Herkenning

Wat heb je veel gemist afgelopen jaar; collega’s, sport, bioscoop, theater, uitgaan, festivals en wat al niet meer. Het is tijd voor het gaafste personeelsfeest na alle corona ellende. Deze avond wordt een feest der herkenning, want alles waar je een jaar lang niet van hebt kunnen genieten wordt gecombineerd. Hoe? Door jouw medewerkers in het voortraject te vragen wat ze onwijs gemist hebben. Wij zorgen ervoor dat dat deze avond samenkomt. Een cocktail van energie, feest en fun waarvan je hoopt dat de bodem nooit in zicht komt!

Check hier het Feest Der Herkenning-concept.

Feest der herkenning event RTL vrouw in ballenbak (foto-Tycho

Open Up

Zin om na corona weer aan teambuilding te doen? Mooi! De wereld gaat namelijk langzaam open. Nog even en dan kunnen we weer live met collega’s op kantoor werken in plaats van elkaar wekelijks via Zoom-meetings spreken. Het is het begin van a new era! Dat moet gevierd worden. In Open Up vieren we de openstelling van kantoor met Chainreaction.nl, een megaludieke teambuilding activiteit die eindigt in een heerlijke barbecue. Kijk, dat wil toch iedereen? (H)open we!

Check hier het Open Up-concept.

gespot | event inspiration | Chainreaction-impressie-21
gespot | event inspiration | Chainreaction-impressie-15
Chainreaction 3 mannen met gele helmen die een constructie bouwen
Chainreaction twee vrouwen en een man die een kettingreactie maken met een blauw olifantje

Dus gas op die lolly. Het is tijd om jouw medewerkers te bedanken voor alle inzet die ze (hoofdzakelijk) vanuit huis hebben verricht. Breng ze bij elkaar, proost samen op de toekomst en creëer een onvergetelijke eerste nieuwe herinnering voor jouw bedrijf met een feest na corona-concept!

Beeld: Tycho’s Eye Photography en Chainreaction