Event Inspiration Agency: A bright new agency!

Van delen naar doen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Twee jaar geleden zagen we het levenslicht. Het bleek een schot in de roos. Met een tikkie rebelse houding, dagelijkse verse relevante content en een bak aan inspiratie voor (online) events en campagnes verwierven we in korte tijd een vaste plek in het eventlandschap. Van niets naar onmisbaar. Hell yeah! Door de open houding en het altijd willen delen van kennis en ervaring, groeide het aantal verzoeken van organisaties om de kennis in de praktijk te brengen.

Daar geven we vanaf nu gehoor aan met de lancering van Event Inspiration Agency. Met eenzelfde radicale visie, en nog altijd open minded, willen we merken helpen als open source creative agency.

Open Up for a new era

Het guiding idea van onze agency is ‘open up’. Onze open mind zorgt voor de mooiste ideeën. We werken open source; we delen onze inspiratie en ons netwerk en zetten onze bureau-deuren voor iedereen open. Voor klanten, partners, leveranciers en zelfs collega-bureaus. Samen maken we merken mooier.

EI Agency - man met megafoon

“Dus jullie doen events?” Ja. Uhm,... nee!

Wij maken herrie voor jouw merk, zetten je in de spotlight en zorgen voor een lekker lang moment van aandacht voor jouw verhaal. Live, online én crossmediaal. Nee, geen losse flodders. We snappen als geen ander dat marketing om conversie draait. Bekijk hier onze expertises.

EI Agency - hand in de lucht uit publiek tijdens optreden

Event Inspiration Agency vs Event Inspiration platform

No worries: dit inspiratieplatform blijft onvermoeibaar zelfstandig doorgroeien met dagelijkse verse content en een steeds groter wordende community. Mede dankzij jou, thanks! Gelukkig maar, want dat betekent dat je een muisklik of swipe verwijderd bent van de laatste innovaties en ontwikkelingen voor jouw concepten!

We’re open… to brighten up your brand! Are you in? Check hier de gloednieuwe website!