Viewmaster is nostalgische communicatie voor events in modern 3D-jasje

100% attentiewaarde

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Communicatie events via Viewmaster klik fotoapparaat voor Coca Cola

Soms brengen momenten je volledig terug in je kindertijd. De Viewmaster is daar absoluut een voorbeeld van. Het is één van de weinige manieren van ‘klikken’ die is toegestaan. Sterker nog, die onwijs leuk zijn, omdat je bij elke klik benieuwd bent wat de volgende afbeelding is.

Fast forward naar 2021 en zie hier; de Viewmaster voor het tonen van 3D content. Een toffe manier om medewerkers, relaties of belangrijke prospects te benaderen en ongetwijfeld voor reuring te zorgen!

Viewmaster foto 3d apparaat voor Fatboy

Event communicatie waar je blij van wordt

De grotendeels handgemaakte Viewmaster schijven van Fotografie in 3D gaan de hele wereld over. Logisch, want het is een te gekke manier van communiceren als je gasten wilt uitnodigen voor een event voor bijvoorbeeld een jubileum event. Of wat te denken van een ludieke wijze om jouw bedrijf te promoten bij potentiele opdrachtgevers.

Ook privé overigens erg interessant om in te zetten. Denk aan huwelijksaanzoeken, zwangerschapsmeldingen en liefdesverklaringen. Gaaf!

Je kunt kiezen voor 2D of 3D beelden. Lukt dat laatste je niet, dan kan een 2D beeld ook worden omgezet in een dieptevariant. Wil je woorden in het beeld laten zweven? Geen probleem. Nice!

Van één stuk tot duizenden; we geloven er heilig in dat dit een vorm van communicatie voor events is, die van hand tot hand gaat (wel even desinfecteren dan he) en vervolgens als een leuke gadget op het bureau blijft liggen.

Communicatie Events via Viewmaster foto dia apparaat
Communicatie events via Viewmaster voor Red Bull

Beeld: Fotografie in 3D