HEREweHOLO is waanzinnige holografische weergave voor op events

“Alsof iemand in een luxe Blisterverpakking staat”

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
HereWeHolo hologram in een gang van een gebouw

Begin november schreven we over de innovatieve toepassing HEREweHOLO waar toen een focus lag op hologram projecties tijdens uitvaarten. Inmiddels wordt ‘de box’ veel breder omarmt en heeft het zijn intrede ook in onze branche gemaakt.

Terecht, want het ziet er verdacht gaaf uit en is breed inzetbaar voor uiteenlopende events.

Hologram op events?

HEREweHOLO creëert een holografische weergave in levensgroot formaat, zodat je als merk of persoon in direct contact kunt staan met jouw doelgroep, zonder dat je er fysiek bent. Inderdaad, zowel pre-recorded beelden als gestreamde live verbindingen zijn mogelijk.

Het voordeel van deze vorm is – ten opzichte van de traditionele ‘hologram-gaasdoeken’ – dat dankzij deze techniek nu in verbluffende kwaliteit gepresenteerd kan worden, het ook in daglicht goed zichtbaar is én er interactie mogelijk is.

Waar je in de eerste paar seconden beseft dat het een ‘persoon in een box’ is, word je door de overtuigende weergave, het 3D-gevoel en het feit dat de persoon je altijd lijkt aan te kijken onbewust echt meegenomen in het verhaal. Het is achteraf dat je vaak pas beseft dat je naar ‘een digitaal persoon’ aan het kijken of ermee aan het kletsen bent.

HereWeHolo hologram van man op kruk
HereWeHolo hologram van ridder waar twee kinderen naar staan te kijken

Gave implementaties voor jouw beurs, open dag of event

Extra bijzonder aan deze ontwikkeling is dat er veel extra toepassingen zijn geïntegreerd. Zo zit er een camera in de box weggewerkt, zodat je tijdens live streaming de doelgroep ook echt ziet en met ze kunt interacteren, zonder vertraging!

Daarnaast zit er een display touchscreen verwerkt, zodat gasten gemakkelijk hun gegevens kunnen achterlaten of een foto op socials kunnen delen (inderdaad, je kunt op de foto met iemand in de box).

Maar het wordt nog gaver! De ontwikkelingen gaan zo snel dat het binnenkort mogelijk is om dankzij de dieptecamera characters over te nemen, zodat je hen kunt besturen.

Zet hologram in op festivals

De implementatie van een hologram op events is groot. Op een beursstand kan de box worden ingezet om gasten op ludieke manier meer over een product te vertellen of om zelfs hele kledingcollecties te tonen. Tijdens een open dag en congres is het een geweldige ‘digitale hostess of informatiebalie’. Zet de box op een personeelsfeest neer waar gasten voor de box dansen, waarna ze later via een appje te horen krijgen wanneer hun dancemoves op het podium voor iedereen levensecht getoond worden. En ook voor activaties werkt het enorm aanstekelijk door de sharing-mogelijkheid!

Desmond Frencken, zelfbenoemd opperhoofd van HEREweHOLO, heeft nog één guilty pleasure; de inzet van deze innovatie op een groot dancefestival: “Het lijkt mij echt mindblowing om bijvoorbeeld acht dansers in de boxen te hebben, het met vette holografische animaties te vullen of ineens een vuist dwars door acht schermen heen te laten knallen. Ik geloof echt dat HEREweHOLO een nieuwe beleving toevoegt.”

Holomolie, wat gaaf!

Beeld: HEREweHOLO