Iedere eventprofessional moet naar Eventsummit gaan!

Laat live (en online) zien dat je voor live gaat

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het eerste Fieldlab-event was er eentje die je als bezoeker nooit meer vergeet. Een dag vol bekende gezichten, een uitgebreid podiumprogramma en het vertrouwen dat het wel goed gaat komen met de branche. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en is de eerste reeks van Fieldlab-events succesvol afgerond.

Tijd om de resultaten uit de onderzoeken te testen bij een interessant opschalings-event; Eventsummit. De eendaagse beurs waar je op donderdag 20 mei live geniet van een breed aanbod uit de evenementenindustrie.

Een belangrijke beurs

Eventsummit is al jaren ‘een bekende’ in onze branche. Het is dan ook fijn dat de beurs dit jaar – ondanks de geldende maatregelen – doorgaat. Niet alleen omdat je hier binnen een paar uur volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Op zichzelf al genoeg reden om te komen!

Maar ook omdat je bijdraagt aan een waardevol onderzoek. We zijn dan wel bijna gevaccineerd voor Covid-19, maar we weten niet of andere virusvarianten onze kant op komen en opnieuw onze samenleving plat leggen. Met dit onderzoek kan hier in de toekomst beter op worden geanticipeerd.

Entree-Eventsummit-2020-met-vlaggen-foto-Tychos-Eye-Photography
Toegangsbewijs-voor-beurs-EventSummit-foto-Tychos-Eye-Photography
Registratie-bij-EventSummit-in-Rotterdam-Ahoy-foto-Tychos-Eye

Wat kan je verwachten?

Allereerst een beursvloer vol nieuwe aanbieders en bekende organisaties met verrassende innovaties. Uiteraard komen ook de mogelijkheden voor online en hybride events uitgebreid aan bod.

Daarnaast is er een gave line-up van elf sprekers, waaronder Giel de Winter van Stuk TV, Patrick Stoof (acteur, onder andere bekend van de Telfort reclames) en Alex Sijm (bekend van circus Sijm, en nu ook auteur van een boek over zijn leven).

Maar heel eerlijk, het is natuurlijk ook heel fijn om elkaar weer even te spreken. Daar komt de borrel goed van pas. Zonder anderhalvemeter-maatregelen! Inderdaad, afstand houden is niet nodig op dit event. Er wordt enkel gevraagd een negatieve uitslag op de sneltest te tonen (vooraf af te nemen bij de één van de circa 40 plekken in Nederland) en een mondkapje te gebruiken tijdens de loopmomenten.

Beursvloer-tijdens-EventSummit-foto-Tychos-Eye-Photography
Overview-beursvloer-EventSummit-foto-Tychos-Eye-Photography

Online editie

Naast de live variant komt er op donderdag 3 juni ook een online editie van de beurs. Alle standhouders zijn dan virtueel vertegenwoordig. Het volledige programma volgt nog, dus houdt de website goed in de gaten.

Ben je er de 20ste of 3de bij? Wij wel, dus hopelijk tot dan!

Beeld: Eventsummit / Tycho’s Eye Photography