FLASHBACK FRIDAY: Met kinderlijk gemak een bijzondere beursstand creëren

Modulaire bouwstenen zorgen voor oneindige mogelijkheden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Everblock. Jouw betaalbare alternatief voor een creatieve beursstand. (origineel artikel 6 juni 2019)

Jong of oud; iedereen voelt zich aangetrokken tot de kleurrijke LEGO-blokken en de ontelbare creaties die er mee gemaakt kunnen worden. Fast forward naar jouw volwassen leventje, waarin speelsheid plaats heeft gemaakt voor serieus werk. Denk je wel eens van achter je bureau niet terug aan die prachtige tijd waarin je omringt was door deze bouwstenen? Dat kan nog steeds hoor!

In een tijd waarin beursstands elkaar aftroeven in meters vloeroppervlakte, hoeveelheid LED-schermen en dure inrichting, is Everblock een verrassend eenvoudig en betaalbaar alternatief.

Niet blokken, gewoon beginnen

Everblock is een uniek modulair bouwsysteem dat bestaat uit grote kunststof blokken en accessoires waarmee je allerlei objecten maakt, zoals een complete wand, balie of meubelstuk. Onwijs snel en eenvoudig in opbouw, zonder hulpmiddelen!

Dankzij Everblock ben je niet veel geld kwijt aan gedetailleerde 3d-visualisaties in complexe tekenprogramma’s. Je hebt enkel je fantasie (oké, en een beetje rekenwerk voor het juiste aantal blokken) nodig. Met zes blokmaten en vijftien standaardkleuren zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Door nuttige accessoires zoals rekken, bureaubladen, stabiliserende voeten, verbindingspinnen en andere items, wordt het geheel extra functioneel. Gegarandeerd dat je tussen alle groteske stands opvalt, zeker als je een ‘op ons kun je bouwen’-thematiek in de communicatie doorvoert!

everblock blokken beurs standbouw

Inzetbaar voor uiteenlopende events

Is de beurs afgelopen, dan koppel je de blokken los en sla je ze opgestapeld op voor toekomstig gebruik. Om de kosten hoef je het niet te laten, want door het herbruikbare karakter vallen deze reuze mee. Met hetzelfde gemak maak je van de beursstand een bar voor het volgende personeelsfeest, een paar kleurrijke sokkels voor een productintroductie of wat statafels en krukken voor de vrijdagmiddagborrel.

Laat je inspireren op hun Instagram. Kunnen wij het maken? Nou en of! Dus zeg het maar Bob; Waar zou jij Everblock voor inzetten?

everblock beurs standbouw blokken
everblock beurs standbouw blokken

Beeld: Everblock