Hilarische ‘wetenschapsquiz’ van Joep en Rob nu ook in online variant

Een onvergetelijke digitale experience

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Webcast - Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden - Urgert en van Deudekom - Humor Werkt

We schreven al eerder over het duo Joep van Deudekom en Rob Urgert. Waarom? Omdat zij elkaar perfect aanvoelen, een goede show neerzetten en iedereen op het puntje van de stoel weten te krijgen met hun vermakelijke entertainment.

Volle zalen aan het lachen krijgen zit er tijdelijk niet in, dus zijn Joep en Rob nu online te vinden. Aan de hand van een interactieve, 45 minuten durende online quiz stellen zij jouw kennis op humoristische wijze op de proef.

Succesvoller dan collega's en zuivere keuzes

De live variant Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s van dit duo was op ieder event een groot succes. Ook tijdens deze digitale wetenschapsquiz wordt aan de hand van vragen en filmpjes bepaald wie van de thuiskijkers het meest succesvol is.

Ook hebben zij een online variant van The Manipulation Game, die in het teken staat van het maken van (on)zuivere keuzes in deze onzekere tijd en de kracht van manipulatie.

De webcast wordt vanuit een professionele videostudio gestreamd. Zo geniet je thuis van een online spelshow met een hoge beeld- en geluidskwaliteit. Iedere deelnemer ontvangt een unieke link om via je telefoon mee te spelen met de quiz. Aan de hand van ludieke vragen, geniale fimpjes en vooral een hele hoop humor bruist het van de energie op jouw ‘thuiskantoor. Kortom: een perfecte energizer voordat de digitale middagborrel begint of als welkome onderbreker in een inhoudelijk online event. Laad je telefoon op, zet je laptop aan en wacht af… hilaritieit gegarandeerd!

Beeld: Humor Werkt