Moderator/comedian Tom Sligting breekt in bij saaie webinars

Live in beeld, vóór het webinar-scherm!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tom Sligting - acteur - moderator - host - webinar - meeting - acteur

We kennen inmiddels allemaal wel die saaie webinars waarin een raster vol mensen in de camera staren of juist verveeld om zich heen kijken. Laat het maar aan Tom Sligting over om iedereen bij de les te laten blijven.

Als moderator en comedian staat Tom al ruim twintig jaar op de bühne. Uit interesse is hij daarnaast al vele jaren bezig in de digitale wereld. Die interesse in de greenscreen-mogelijkheden zorgt er nu voor dat jij van jouw suffe Zoom-meeting een onvergetelijk moment kan maken!

Tom Sligting - acteur - moderator - host - webinar - meeting - acteur - online meeting

Hosting, speech of cabaret op jouw online event

Er zijn er zeer weinig die kunnen zeggen dat ze in hun eigen huis een complete greenscreen-studio inclusief drie camera’s hebben. Tom wel. Good for him, want daarmee heeft hij nu een bijzondere plek in de webinar-wereld veroverd. De mogelijkheden zijn divers, maar beginnen in de regel allemaal hetzelfde; Tom is als één van de deelnemers lekker onopvallend in het Zoom-raster (of ander programma) tussen de andere gasten aanwezig. Met de mededeling dat de microfoons vooral aan moeten blijven start nietsvermoedend het webinar, totdat Tom ineens inbreekt in de presentatie.

Wat hij vervolgens doet hangt af van jouw wensen. Van een paar minuten ‘even gek als korte energizer’ tot een inhoudelijke moderatorsrol of een volledig op maat comedyshow. Ook kan je kiezen voor De Webinar Politie of Webinar Windows Washer waarin hij in een politieauto of schoonmaakwagen het beeld komt binnen rijden?

Tom Sligting - acteur - moderator - host - webinar - meeting - acteur - online meeting
Tom Sligting - acteur - moderator - host - webinar - meeting - acteur - bar
Tom Sligting - acteur - moderator - host - webinar - meeting - acteur - online meeting

Interactie met de gasten

Het bijzondere van Tom zijn performance is dat hij speelt met de technische mogelijkheden in zijn studio. Zo blijft de standaard opzet van het raster in takt, maar bouwt hij er een extra videolaag omheen waar hij zelf in beeld staat of content in kan toevoegen.

Eigenlijk is het heel simpel; dit is echt Tom Sligting zijn ding! Dat ervaar jij en jouw gasten tijdens een virtual event. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. We zijn om, met Tom!

Beeld: Tom Sligting