Martin van Kranenburg weet hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden

Kijk nooit meer hetzelfde naar jouw website, nieuwsbrief, app of social media!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspriration | martin van kranenburg | 24037773467_6e7375db54_o

Energie en praktische tips gaan hand in hand als je Martin van Kranenburg voor een presentatie uitnodigt. Deze conversie-expert heeft meer dan zeventien jaar ervaring in conceptontwikkeling, online innovatie en vooral online marketing. Sites van o.a. D-Reizen en Micazu.nl zijn door zijn bijdrage groot geworden.

In al die jaren heeft Martin een bak aan ervaring opgedaan op het gebied van conversie optimalisatie, online marketingtrends en neuromarketing. En dat deelt hij graag met jouw gasten!

LEES OOK: Iedereen met een goed stel hersens zet deze spreker in

Van zoeker naar boeker

Kleine aanpassingen leiden tot grote veranderingen in conversie. Alleen maar omdat het onbewuste brein wordt getriggerd. Wist je namelijk dat jouw hersenen voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen? Martin vertelt je de psychologie van het overtuigen.

event inspriration | topspreker neoropsycholgie | martin van kranenburg | 24037775887_ceaa653dbc_o

Hoe schrijf je betere (web)teksten? Hoe biedt je betere content aan? Hoe maak je betere webpagina’s. Kortom, wat moet je ervoor doen om van een zoeker een boeker te maken. Of het nou een dienst of product betreft. Je krijgt inzicht in de principes van Cialdini zoals; sociale bewijskracht, autoriteit, schaarste, commitment en consistentie, sympathie en wederkerigheid. Daarbij schroomt hij niet om social media, website of nieuwsbrieven van gasten onder de loep te nemen. Wij houden ervan!

Martin gaat overal in rap tempo doorheen en die energie is aanstekelijk! Vol passie en in vliegende vaart neemt Martin je mee… meeschrijven is bijna niet te doen, met zoveel praktische tips. Morgen wil je meteen beginnen met aanpassen. Echt!