Een succesvoller event dankzij hilarische ‘wetenschapsquiz’

Joep en Rob ga je nooit meer vergeten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Moet je dit duo cabaretiers, sprekers, wetenschappers of quizmasters noemen? We weten het niet. Waar we wel zeker van zijn; zet Joep van Deudekom en Rob Urgert op het podium en het zijn de snelste en meest energieke 45 minuten van jouw event. Waarom? Omdat ze professionele verhalenvertellers zijn die de tv- en theaterkunsten hebben meegenomen naar het corporate toneel.

Joep en Rob werken al heel lang samen en dat voel je. Deze heren zijn perfect op elkaar ingespeeld in elk van de drie shows die ze verzorgen.

Humor met inhoud

Wij vinden Joep en Rob geweldig. Het maakt niet uit welk gezelschap je voor ze zet; binnen de korste keren klinken de lachsalvo’s van achter naar voren door de zaal en weer terug. De shows zijn namelijk niet inhoudelijk interessant, maar vooral erg vermakelijk. 

De meest bekende show is Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s. Het is een quiz waarin middels komische foto’s en geniale filmpjes (van tv-programma Onder de Tram) wordt bepaald wie in het publiek het meest succesvol is. Allemaal gebaseerd op daadwerkelijk (semi) wetenschappelijk uitgevoerde experimenten en onderzoek. Verwacht geen intelectuele grappen of innovatieve stemkastjes, maar aanstekelijke humor en een puntentelling die iedereen zelf moet bijhouden op gekleurde papiertjes. Alles is instapklaar… ready-set-go!  Het is juist die eenvoud die voor succes zorgt! 

Twee andere shows zijn The Manipulation Game (over (on)zuivere keuzes en het spel der manipulatie) en De Verbinders (over mensen op de werkvloer dichter bij elkaar brengen). Beiden hebben we nog niet live ervaren, maar getuigen hun succesvolste show nemen we aan dat deze concepten volgens hetzelfde beproefde recept zijn aangepakt. Jaja, aannames zijn valkuilen, maar we geloven ze!  

Joep en Rob zijn de perfecte energizer om inhoudelijke sprekers af te wisselen of de gasten tijdens de middagdip weer scherp te krijgen op een congres. Of zet ze in al afsluiter bij een interne kick-off; extra leuk, want de kleine maatwerk-aanpassingen zorgen voor veel hilariteit onder de collega’s. Dan heb je zeker weten genoeg gespreksstof tijdens de borrel! 

Hieronder een kort fragment uit de show Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s. En heel eerlijk, ze zijn geweldig op het podium… maar dit filmpje laat het in kwaliteit echt afweten. Nou ja, daar moet je dan maar even doorheen kijken.

Beeld 1: Urgert en Van Deudekom
Beeld 2: Wim Kluvers