Fire up your event met de bluswagen van Brandmeester als DJ-booth

Hiermee gaat jouw feest als de brandweer!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
BrandMeester brandweerwagen

Vroeger werden crashtenders ingezet als bluswagen op vliegvelden en bij vliegtuigbranden. Door de wendbaarheid van deze wagens konden ze overal als de kippen bij zijn. Verleden tijd, zo’n brandwagen, zou je denken. Bij Brandmeester dachten ze daar anders over; deze brandwagen is volledig omgetoverd tot eyecatcher met een bewegend dak en gave verlichting.

Ideaal als blikvanger op jouw event, maar wat zijn nu precies de mogelijkheden van het historische gevaarte van Brandmeester?

BrandMeester brandweerwagen met DJ booth
Brandmeester brandweerauto met Dj's en veel kinderen
BrandMeester dj set met veel publiek
Brandmeester brandweerwagenauto bij de start van een rally

Toekomst van de brandwagen

De mogelijkheden om deze gepimpte bluswagen in te zetten beperken zich niet tot DJ-booths. Denk ook eens aan een omroepwagen bij de start of finish van je sportevent of een tool om jouw nieuwe product te promoten. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk.

Laat deze bluswagen naast het zijn van een eyecatcher ook nog eens de ideale afstand hebben tot jouw gasten. #coronaproof Sowieso hebben ze in de coronatijd goed doorgepakt met o.a. het project voor scholen ‘You’re the DJ’ en met de Bingo Show met Bennie Solo voor zorginstellingen.

Brandmeester is een manier om een podium zo bijzonder mogelijk te maken en kan op jouw event (tijdens én na corona) helpen om iedereen op de dansvloer in vuur en vlam te zetten!

Beeld: Brandmeester