B11 DJ Concepts: Gaat voor optimale synergie tussen dj, artiest en techniek

DJ's en Live muzikanten combineren met een sterk staaltje techniek!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
B11 Event Group - Showcase-10 - B11 Events _ Agency

De kracht van een uitmuntend optreden of show zit ‘m in meer dan alleen de dj, een artiest of state of the art techniek. Het gaat om de echte chemie tussen deze elementen. Oprichters van B11 DJ Concepts, Bram en Ritchie, zagen te vaak een 70% resultaat in een dj-optreden. Ze besloten dit onder handen te nemen, de optredens te vernieuwen en zetten in op de optimalisatie van het samenspel. Met dj’s en artiesten gaan ze zo voor 300%.

De ervaring van B11 in de wereld van events begon niet op het podium, maar achter de bar. Het was daar dat de mannen, Ritchie en Bram, een probleem signaleerden. Veel te vaak was de show namelijk ondermaats. Dat is precies wat zij nu aanpakken. Via de grotere event agencies kregen zij de kans succesvol dj shows van een ander kaliber op de kaart te zetten, iets wat nog steeds volop in ontwikkeling is dankzij de focus op twee key elements.

Allereerst door de unieke combinatie van dj en artiest te presenteren, een duo dat écht op elkaar is ingespeeld. Aan de basis staat altijd ervaring, passie en ambitie. Geen dj in hun aanbod heeft minder dan 200 shows gedraaid, en ook de artiesten zijn van serieus niveau; als er geen drive is om echt te ontwikkelen, dan is er geen samenwerking. B11 investeert in haar artiesten door die op basis van talent te selecteren en te vormen op het gebied van samenspel met dj.  Beiden moeten een publiek aanvoelen, daarop inspelen en hetzelfde plezier en succes van improvisatie ervaren. Het is echt een vak apart, en dat nemen ze heel serieus.

B11 Event Group - Showcase-11 - B11 Events _ Agency
B11 Event Group - Showcase-7 - B11 Events _ Agency
B11 Event Group - Showcase-8 - B11 Events _ Agency
B11 Event Group - Showcase-9 - B11 Events _ Agency

Een tweede belangrijke pijler is de aandacht voor de juiste techniek en het aanbieden van de techniek en dj als totaalpakket. Wanneer een dj en techniek los van elkaar geboekt worden, ontstaat er vaak een overkill of onderprestatie. B11 weet en laat zien dat dit geen losse elementen zijn, maar dat de persoon en apparatuur elkaar naar een hoger niveau tillen. De juiste audiovisuele versterking bij de muziek en vice versa. Het is de visie en ambitie die eventprofessionals absoluut waarderen. Zo is B11 DJ Concepts een onmisbare partner en zijn hun dj shows de perfecte mix van act & entertainment voor jouw volgende event!

Kenmerken

  • Oog voor talent en de ontwikkeling hiervan
  • Unieke chemie en synergie tussen dj’s en artiesten
  • Passie & drive als basis voor een samenwerking
  • All in one: act én techniek worden geleverd

Eigenschappen

  • Type entertainment
    DJ’s Live Muzikanten