Gentleman DJ: dj, zanger en gentleman in één

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gentleman dj - het vermaat - acts & entertainment - 3

Boek je the Gentleman DJ, dan boek je niet zomaar een dj, maar een dj die zingt. Of eigenlijk kunnen we beter zeggen: een zingende artiest met bakken ervaring die zich het draaien eigen heeft gemaakt en dit samenbrengt in een steengoede act.

The Gentleman DJ is een begrip in de evenementenbranche.

Klasse, muzikaliteit, energie en diversiteit

Strak in het pak verschijnt hij op je event. De naam the Gentleman DJ ontstond nadat een klant tegen hem had gezegd dat hij echt een gentleman is. Joost van Roij, de (gentle)man achter het concept the Gentleman DJ, begon ooit als drummer in een band. Hij had commentaar op de zanger, die hem vervolgens zei: ‘Als je het zo goed weet, dan ga jij toch zingen!’ En zo geschiedde. Naast het zingen, en het dj’en, is percussie een vast onderdeel van the Gentleman DJ’s repertoire. Boek je the Gentleman DJ, dan krijg je het allemaal.

gentleman dj - het vermaat - acts & entertainment - 1

Je publiek feilloos aanvoelen

Daar waar een ‘gewone’ DJ achter zijn booth blijft, kan Joost aanvoelen wat er nodig is om het publiek te geven wat nodig is. Dat kan een interactieve muzikale onderbreking zijn, een stukje percussie of de switch naar een ander genre. Hij schakelt makkelijk en heeft meerdere tools en ervaring achter de hand om zijn publiek feilloos te bedienen. Zijn repertoire is superbreed: the Gentleman DJ is een echte all-rounder en ‘doet’ in in principe alle genres die er bestaan. Knap! Van disco tot schlagers en jazz en van apres-ski tot reggae en house. Afhankelijk van je wensen en je type event schotelt Joost jou de act voor die perfect past.

gentleman dj - het vermaat - acts & entertainment - 2

Avondvullend programma

Waar je normaal gesproken een dj boekt, en daarvoor of daarna nog een aanvullende act, ben je met Gentleman DJ in één klap klaar. Hij stelt zich toegankelijk op, en ziet zichzelf in dienst staan van de opdrachtgever. Voor Joost is dat onwijs belangrijk, het gaat hem om de wensen van klanten.  Zijn goedgevulde agenda is voor hem bevestiging dat hij goed bezig is. Want onder dat succes blijft hij zelf nogal bescheiden. ‘Ik heb passie voor wat ik doe en vind het fantastisch dat ik mijn geld verdien met dat wat ik leuk vind om te doen. Maar ik sta altijd open voor verbetering, voor nog meer ruimte voor creativiteit.” What do we say to the Gentleman DJ? Wooohoooo!

gentleman dj - het vermaat - acts & entertainment - 4

Beeld: Het Vermaak

Kenmerken

  • Energiek
  • Allround
  • Toegankelijk
  • Gedreven en innovatief

Eigenschappen

  • Type entertainment
    DJ’s Zangers & zangeressen