Op een event lekker in je eendje Tetris spelen?

Verrassend entertainment dat je nooit meer vergeet!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Park To Play entertainment event

Carpoolen, een goed initiatief, maar slechts weinig mensen doen het. Waarom? Wil je liever niet met drie anderen in een auto zitten? Dan heb je Park To Play nog niet gezien; een hilarische vorm van vermaak die gasten nog lang bijblijft.

Het doel? Heel simpel; neem met in totaal vier personen plaats in de gifgroene 2CV (ook wel ‘Lelijke Eend’) en ga voor de topscore. Hoe? Je bestuurt de game met de verlichting, het stuurwiel en de deuren. Ja echt!

LEES OOK: Liever een auto blussen, dan erin zitten

‘Vooral deurgaan’

Ga je voor Tetris, een potje flipperen of een hele andere videogame of applicatie? Het is allemaal mogelijk. Het belangrijkste zijn je arm- en lachspieren, want vier gasten fanatiek bezig zien met het open- en dichttrekken van deuren en het knipperen van verlichting ziet er geweldig uit en vergt de nodige energie… en samenwerking.

Balloon Battle Space Race
Kendiecrush Games Events

Deze interactieve installatie komt van de hand van Thijs Eerens. Thijs is een creatieve technoloog. Na zijn studie Elektrotechniek en Industrial Automation Technology studeerde hij Mediatechnologie aan de Universiteit van Leiden. Zijn technische kennis en creativiteit gebruikt hij nu in tal van projecten. Zo ook in de interactieve games die hij ontwikkelt en te huur zijn voor events. Perfect als side-entertainment gedurende een avond of op een festival, maar ook meer prominent met maatwerk-aanpassingen. Zet de 2CV helemaal gebrand op jouw beursstand en je hebt meteen bekijks. Of integreer de wagen in een awardshow annex doldwaze quizavond waar bij het weggaan van een rij Tetrisblokken, de winnaar van een award werd onthuld. Heb je zelf suggesties voor aanpassingen of geheel eigen ideeën, vertel het Thijs, zodat hij ‘lekker los kan gaan’. Top kerel, top entertainment! Go Games XL!

Beeld: Games XL