Tesla Entertainment verzorgt unieke ‘high voltage’ acts

Electrifying!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We schreven aan het begin van het jaar over Symphony of Fire; een kunstzinnig project waarin chemie, electronica en muziek in een spetterende show bij elkaar komen. Een act waar we trots op kunnen zijn in Nederland. Gaan we echter de landsgrenzen over, dan vinden we de overtreffendere trap in Tesla Entertainment!

Tesla Entertainment concentreert zich rondom een gigantische tesla coil waarmee het mogelijk is om muziek te visualiseren. Dit is een audiovisuele ervaring, uniek in zijn soort!

Kubus die in brand staat en een man houdt deze vast tijdens Tesla event
Electriciteitsopwekker tijdens Tesla event

Totaalbeleving als opening voor jouw event

Tesla Entertainment biedt een mix van adembenemende vuurdansen, energieke hiphop, stoer jongleerwerk en toffe acrobatiek, alles rondom de enorme Tesla coils. Ze hebben drie shows die stuk voor stuk onvergetelijk zijn, maar helemaal bijzonder is de customized show. Daarin worden muziek, choreografie, entertainment en licht volledig op maat gemaakt, zodat jouw product of service een enorme boost krijgt.

Twee mensen die vuur ronddraaien en electriciteit erachter tijdens Tesla event
Twee zwaardvechters met laserzwaarden en electriciteit tijdens Tesla event
Twee zwaardvechters met lichtgevende zwaarden en electriciteit tijdens Tesla event

’s Werelds gevaarlijkste muziekinstrument

Zo’n titel dekt de lading, toch? Maar echt, werken met Tesla Entertainment levert gegarandeerd spanning op. Op het podium wel te verstaan, want deze professionele performers weten perfect wat ze doen in (pre)productie en uitvoer en heeft veiligheid als hoogste prioriteit. Hoe indrukwekkend de act er ook uit ziet; feitelijk hoef je maar zes meter afstand te bewaren tot het publiek. Inderdaad, deze act vergeet je nooit meer!

Tesla Entertainment heeft haar kantoor in Hongarije en heeft daar en in omliggende landen mooie optredens mogen verzorgen. Inderdaad, ze zijn nog nooit in Nederland geweest. De kosten zijn gelijk aan die van een kleine tot middelgrote auto, maar dat is het waard, want je krijgt een uniek optreden die nooit meer wordt vergeten. Dat is de investering 1 miljoen volt, eh procent, waard!

Beeld: Tesla Entertainment