Venues

Felix Meritis zet zintuigen op scherp met culinaire 360 graden beleving

Het concept van Restaurant Felix, is niet niks!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Er wordt deze zomer volop geëxperimenteerd met verrassende diners op bijzondere locaties. Goed voor de locaties en cateraars, maar nog beter voor jou als consument of zakelijke gast, want het zijn culinaire belevingen waar je nog lang aan terugdenkt.  Wat dat betreft stijgt Restaurant Felix door naar de top van de initiatieven. Logisch want experimenteren en grenzen verleggen zit in het DNA van dit restaurant.

‘Felix | 360’ is de unieke mogelijkheid om in de Concertzaal van Felix Meritis te genieten van een holistisch vijfgangendiner. Holistisch, holy f*ck wat gaaf!

Dineren in de Concertzaal van Felix Meritis

Iedere dinsdag tot en met zaterdag worden om 19.00 uur de deuren geopend van Felix | 360. Chef-kok Floris van Straalen wilde eens wat anders. Dat is gelukt, want dit menu is er eentje die je nog lang bijblijft. Logisch, Felix Meritis staat bekend als het huis voor de nieuwsgierige geest. Het is eeuwenlang een broeinest van creativiteit, ideeënvorming en kruisbestuivingen.

Laat het maar aan Floris en het team van Restaurant Felix en Felix Meritis over om een avondvullend programma te creëren waarbij smaken gecombineerd worden met visuele en hoorbare prikkelingen. En dat in de van zichzelf al prachtige omgeving van de Concertzaal. Zodra een gerecht met het hoofdingrediënt vis wordt geserveerd waan je je door de projecties en geluiden volledig in een onderwaterwereld. Moet je nagaan wat de andere gerechten voor je in petto hebben!

Gerecht met bloemen eromheen
Gerecht met saus op een rietsoort bord
Projectie op muur met roze bloemen
Projectie op muur met een onderwaterwereld

Zakelijk genieten met relaties of collega’s

Je kunt uiteraard jouw partner of een vriend verrassen met dit bijzondere diner. Nog gaver is om te kijken naar de zakelijke mogelijkheden. Hoe tof is het om jouw belangrijkste relaties uit te nodigen om ze een avond te geven die ze nooit meer gaan vergeten. Of bedank op deze manier jouw collega’s voor het harde (thuis)werken de afgelopen maanden.

Groene projectie met grachtenpanden

Speciale Event Inspiration-korting

De prijs is op zichzelf al scherp gepositioneerd, maar we blijven gierige Hollanders dus we bieden jullie in samenwerking met Restaurant Felix graag een mooie actie aan. Als je nu reserveert met kortingscode eventinspiration (hier in te vullen bij optie ‘cadeaubon’) ontvang je namelijk een korting van 20% voor groepen boven de 34 personen. Nice!

Heb jij er ook al zin(tuigen) in?

Beeld: Felix Meritis