Venues

Het gemak van écht all-in hybride events bij Amerpodia

Van communicatie tot catering en alles daartussenin

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Event Inspiration - Opstelling met drie stoelen op coronaproof afstand voor een congres of online event met roze uitlichting(Foto-LJM_LennertAntonissen)

Evenementen anno nu vragen om een techniek en service anno nu. Inderdaad, de techniek is bij online en hybride events cruciaal. Maar waar live events voor de meesten gesneden koek zijn, is er bij de digitale events een groter spanningsveld. Gelukkig ging Amerpodia op onderzoek uit om te achterhalen waar de behoeftes van opdrachtgevers liggen. Daardoor mag zij ‘ontzorgen’ gerust met de hoofdletter O schrijven, want ze nemen waar nodig alle organisatie uit handen. Dat is nog eens ontzorgen!

Een hybride event bij Amerpodia organiseren gaat zo gemakkelijk als een menukaart pakken en je keuzes maken. Hoe dat in zijn werk gaat? Super simpel!

Event Inspiration - Interview opstelling voor hybride events in zaal met zuilen bij Amerpodia (foto-LJM_LennertAntonissen)
Event Inspiration - Congresopstelling voor hybride events bij Amerpodia (foto- LJM_LennertAntonissen)

Vier locaties betekent oneindige online mogelijkheden

Een digitaal event is allang niet meer alleen voor de stijve presentaties geschikt. Ook voor productlanceringen, congressen, concerten of zelfs een diner kan je tegenwoordig de offline gasten met de online gasten verenigen en samen dezelfde beleving krijgen. Ja echt! Dat is het toffe aan de services van Amerpodia.

Een hybride event is mogelijk bij ieder van de vier evenementenlocaties. Ga bijvoorbeeld voor de boekenkasten van het Departement der Koophandel en Letterkunde in de Zuilenzaal in Felix Meritis of kies de warme Oosterhuiszaal van De Rode Hoed. Of kies voor een combinatie en schakel tussen de verschillende locaties.

Event Inspiration - Witte zaal met zwarte balken en 11 stoelen uit elkaar bij Amerpodia(Foto-LJM_LennertAntonissen)
Event Inspiration - Gele stoel met zwart kussen en een tafeltje met rode tulpen (foto - LJM_LennertAntonissen)
Event Inspiration - schoolopstelling tijdens event bij Amerpodia met 20 tafels met 1 stoel erachter (foto-LJM_LennertAntonissen)

Hybride events in pakketvorm

Welke locatie je ook kiest, Amerpodia zorgt (desgewenst) voor de rest. Dat gaat veel verder dan de zaalhuur en een livestream studio. Zo zorgen ze ook voor een Hygenics Host die op vriendelijke wijze toeziet op de handhaving van de richtlijnen. Ook zijn er op meerdere plekken in het pand desinfecterende middelen, is voorzien in een strakke op maat routing voor jouw event en wordt gezorgd voor conceptueel bijpassende catering, inclusief lunch boxes.

Dat is wat de meeste locaties all-in noemen… maar Amerpodia gaat een stuk verder. Want door te kiezen voor één van de extra services kan je de volledige communicatie in vertrouwde handen achterlaten. Zo kan Amerpodia jou helpen de gasten, al dan niet digitaal, een persoonlijke uitnodiging te sturen. Maar ook een opzet voor meerdere social posts, een op maat gemaakte landingspagina met aanmeldingsmogelijkheid en zo nog veel meer is mogelijk!

Event Inspiration - Coronaproof opstelling voor hybride events in blauwe zaal met balkon bij Amerpodia (foto @LJM_LennertAntonissen)
Event Inspiration - Coronaproof opstelling voor hybride events in blauwe zaal met balkon bij Amerpodia (foto @LJM_LennertAntonissen) van links gefotografeerd

Van A(rtiest) naar C(atering)

Door de culturele programmeringen die Amerpodia binnen haar huizen verzorgd, weet zij voor nagenoeg alle onderwerpen een bijpassende spreker of artiest te vinden. Hoe handig, scheelt jou urenlang YouTube-filmpjes bekijken om te kijken wie geschikt is. Als de beleving van een podiumperformance niet genoeg is voor de thuiskijker, dan is het zelfs mogelijk om de offline catering online door te trekken. Inderdaad, of het nou een bruiloft, congres of diner betreft; de gasten thuis krijgen een culinair ready-to-use pakket thuisgestuurd, geïnspireerd door chefkok Floris van Restaurant Felix.

Kortom, Amerpodia is jouw partner voor hybride events. Zij ontzorgen, zodat jij je enkel over de inhoud hoeft te bekommeren. Heerlijk!

Beeld: Amerpodia